Nieuwe site visitekaartje deltaWonen

Zwolle – Met een nieuw vormgeven website luidt deltaWonen de lente in. De site heeft frisse kleuren, is aantrekkelijk vormgegeven en de informatie is helder en overzichtelijk weergegeven. Extra bijzonder aan de site is de toegankelijkheid voor slechtzienden en laaggeletterden. Ook heeft de site de functie Google Maps bij koopwoningen, zodat geïnteresseerden kunnen zien waar de woning precies ligt.

In vergelijking met de oude website is ook de structuur ingrijpend veranderd. De site is niet langer ingericht naar de drie gemeenten waarin deltaWonen actief is. De nieuwe website toont dat deltaWonen één organisatie is. De bezoeker kan direct vanuit de homepage terecht bij de belangrijke aandachtsgebieden: ik wil huren, ik wil kopen, ik ben huurder, over deltaWonen. De nieuwe site wordt gelanceerd met een grote kraskaartenactie. Alle huurders van deltaWonen ontvangen dit weekeinde een kaart met een krascode die zij op de website kunnen invullen, 100 huurders maken kans op een cadeaubon van € 25,00. Met deze actie en vooruitlopend op de toevoeging van interactieve elementen op de website later dit jaar, wil deltaWonen laten zien dat de site niet alleen van de organisatie maar vooral voor haar klanten is.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ja maar hoe ik een woning kan huren is lastig te vinden. Alleen dure huurwoningen die ze niet kwijt kunnen staan prominent vermeld. >:(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.