Vervolg werkzaamheden aan Rijnlaan

Zwolle – De herinrichting van de Rijnlaan, in Aa-landen, krijgt volgende week een vervolg. Vanaf maandag 23 maart tot en met 15 mei worden er tal van werkzaamheden gepleegd aan de weg. Dat kan voor overlast zorgen. In november vorig jaar is een begin gemaakt met de herinrichting van de Rijnlijn, tussen de Waallaan en Fivel. Door de weersomstandigheden de afgelopen maanden kan nu pas de klus afgemaakt worden.  

Tussen 23 maart en 15 mei krijgt de bus (weer) tijdelijke haltes aan de Waallaan. Doorgaand rijverkeer op dit deel van de Rijnlaan is gestremd. Verkeer wordt met borden gewezen op alternatieve routes. De Aldi blijft bereikbaar: de route naar de supermarkt wordt ook met borden aangegeven.

Naar verwachting op 1 mei  wordt de Rijnlaan in de avond gedurende enkele uren geheel afgesloten. Dat is nodig om de bovenste asfaltlaag goed aan te kunnen brengen.  

De komende weken worden onder meer de bushalteplaatsen vernieuwd, het asfalt vernieuwd – met rode fietsstroken – en wordt de afwatering verbeterd door een gootlaag aan de zijkant van de weg. Bovendien wordt de oversteek bij basisschool De Werkschuit aangepast.  

De gemeente probeert de overlast tot een minimum te beperken.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Klote dat ze weer bezig gaan.. en dan niet voor een paar weken gewoon een anderhalve maand..!

  en de daisy snack dicht?
  dat word dan in holtenbroek patat halen.. soms ook wel beter ook 😉  ⚠️ Meld

 2. Laat ze dan gelijk wat aan die drempel op de hoek van de Fivel doen!!!
  tering wat een onding. Hier loopt iedere auto schade op! >:(


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.