Releaseparty Fakkelbrigade in Hedon

Zwolle – Op donderdag 21 mei zal het langverwachte eerste album van de Fakkelbrigade gepresenteerd worden in Hedon te Zwolle! De brigade bestaat uit Rico, Sticks (ex-Opgezwolle), Typhoon, James en beatmaker ART. De kaartverkoop voor deze releaseparty is gestart en er wordt met klem geadviseerd zo snel mogelijk een kaartje te bemachtigen om teleurstelling te voorkomen.  

Het gloednieuwe studiowerk van de brigadiers zat er al een tijdje aan te komen, na een aankondiging van de mannen eind vorig jaar op het podium in Heerhugowaard. Ook verscheen de single “Schouders ophalen”, ter ere van sneakerzaak Patta’s vijfjarig bestaan, een opwarmer voor de hittegolf die deze zomer Nederland aan zal doen.

De Fakkelbrigadiers, bestaande uit beatmaker A.R.T. en rappers Rico, Sticks (ex-opgezwolle), Typhoon en James hebben de in de luwte doorgebrachte tijd goed benut. Onafgebroken is er gewerkt aan dit “debuut”, waaraan naast deze harde kern-leden natuurlijk meerdere van de usual suspects meewerken. De binnenkort te verschijnen nieuwe Top-Notch mixtape wordt verrijkt met de eerste single van de Fakkelbrigade, genaamd “Colucci”.  

Hou www.Fakkelteitgroep.nl in de gaten voor meer nieuws over de plaat, informatie over de groepen gelieerd aan de Fakkelteitgroep en traktaties als exclusieve nieuwe nummers, filmpjes, foto’s en dergelijke.

FAKKELBRIGADE

Album Releaseparty

 

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Donderdag 21 mei

Open                          : 20:00 uur

Aanvang                    : 21:00 uur

Entree                                    : € 13,00 (excl. €1,- servicekosten)

 

Let op minimum leeftijd 16+ (ID verplicht)

 

 

Artikel delen: