Terugkoppeling informatiebijeenkomst FC Zwolle

Zwolle – Vanmiddag was er om 16.00 een informatiebijeenkomst in het supportershome. De bijeenkomst duurde slechts een klein half uurtje. Een kleine dertig supporters waren aanwezig. De opkomst was minimaal. FC Zwolle denkt dat dit vooral een gevolg is van het feit dat pas in een zeer laat stadium duidelijkheid kon worden verschaft over het tijdstip en de locatie van de bijeenkomst.

De aanwezige supporters werden door Arjan Jansen en Erben Wennemars, beide leden van de `commissie van goede diensten´, op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Tevens werd de mogelijkheid geboden tot het stellen van vragen. De vertegenwoordiging van de commissie gaf aan dat er vandaag een goed gesprek heeft plaatsgevonden met het bestuur van FC Zwolle. In het gesprek is met name de positie van de commissie aan de orde gekomen. Dat is opmerkelijk aangezien op www.fczwolle.nl de indruk werd gewekt dat het bestuur, de commissie zelf in het leven heeft geroepen om zich over de toekomst van FC Zwolle te buigen.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Talloze inhoudelijke acties hebben aangetoond dat er geen draagvlak meer is voor dit bestuur. Het bestuur heeft geen medestanders, slechts tegenstanders. Toch hebben ze wederom besloten niet naar ons luisteren en te blijven zitten. De frustratie onder de supporters groeit met de dag. Ook bij mij begint het te jeuken. Het zou erg jammer zijn, maar het begint er steeds meer op te lijken dat het bestuur alleen met grove middelen aan de kant gezet kan worden. Ik hoop dat het bestuur goed beseft dat ze nu op ramkoers met de supporters afstevenen.


  ⚠️ Meld

 2. Laten wij eerst aankomende week de arbitragezaak afwachten.
  Dan zien wij wel weer verder. Het zaaien van onrust is niet gewenst op dit moment.
  vanmiddag had geen overleg plaats moeten vinden!
  Wat draagt dit nu bij aan de ontstane situatie?


  ⚠️ Meld

 3. “Het zou erg jammer zijn, maar het begint er steeds meer op te lijken dat het bestuur alleen met grove middelen aan de kant gezet kan worden.”

  Tom, dat moet dan maar. Nood breekt wet.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.