Tiendaagse Hotspot Super Special

Vijf jaar na oprichting is Weblog Zwolle, met meer dan 225.000 hits per dag, uitgegroeid tot een van de toonaangevende interactieve nieuwsmedia in de gemeente Zwolle. Zonder enig geldelijk gewin en in alle opzichten totaal onafhankelijk hebben een aantal gepassioneerde vrijwilligers Weblog Zwolle gebracht, waar het nu staat. Weblog Zwolle groeit en groeit maar door.  


Onze trots!

Het zal vast niet onopgemerkt zijn gebleven, dat Weblog Zwolle in het kader van dit lustrum door enige sponsoren is verblijd met een echte Weblog Zwolle nieuwsserviceauto. Door middel van dit presentje kunnen wij onze werkzaamheden gemakkelijker en met minder privékosten van onze vrijwilligers op een perfecte wijze voortzetten. Met deze nieuwsserviceauto zijn activiteiten en evenementen, buiten de Zwolse grenzen, waar Zwolse burgers bij betrokken zijn, binnen bereik. Dit zonder extra financiële inbreng van onze mensen. U zult begrijpen dat het Weblog Zwolle team deze sponsoren zeer dankbaar is.

Voor spelregels zie “Lees verder”

Graag willen wij de bezoekers van onze site dit feestje mee laten vieren. Een van de feestelijke activiteiten rondom het lustrum van Weblog Zwolle is dan ook een tiendaagse Hotspot Super Special. Het is een andere hotspot dan die u altijd van ons gewend bent. De opdracht luidt als volgt. In tien dagen, vanaf plaatsing van dit artikel, zal iedere dag, iemand van het team Weblog Zwolle, buiten het normale gebruik van de auto, met onze nieuwe aanwinst, een vooraf aangegeven route van een half uur in de stad afleggen. Dit kan ’s morgens, ’s middags of in de avond zijn. Te beginnen bij een afgesproken punt in een bepaalde wijk. Wie kan melden, op welke dag, waar en op welk tijdstip hij/zij de auto gezien heeft en met zijn/haar tijd het dichtst bij het tijdstip van aanvang van de door Weblog Zwolle vooraf genoteerde tijd en route zit, zal aan het eind van deze lustrum-tiendaagse verwend worden met een mooie en niet te versmaden verrassing. Deze verrassing is mede gerealiseerd door een van onze sponsoren. Wij hopen op veel reacties en zien deze dan ook met zeer veel belangstelling tegemoet. Doe je best en maak er wat moois van.

Artikel delen:
Reacties 52
 1. Wat een gulle geste van een bescheiden sponsor. Waar vind je die nog!

  Gefeliciteerd! Bijna een kwart miljoen hits per dag…mwooo er zijn weblogs die het met minder moeten doen.


  ⚠️ Meld

 2. Opletter!
  De auto zal niet de gehele dag rijden. Alleen voor nieuwsgaring. Wel zal de auto, zoals aangegeven, een half uur per dag voor deze hotspot worden ingezet. Het kan dus best zijn, dat je de auto ziet en een tijd doorgeeft, dat deze tijd niet binnen het door Weblog Zwolle geprikte half uur valt. Dan doe je niet mee voor de prijs. Heb je het geluk dat de doorgegeven tijd wel binnen het geprikte half uur valt, dan doe je mee.


  ⚠️ Meld

 3. Arie!
  Als reactie op dit bericht. Maar wel de dag, waar en welk tijdstip vermelden.
  We zullen zorgen dat het artikel in de aankomende dagen regelmatig bovenin de nieuwskolom zal worden geplaatst.


  ⚠️ Meld

 4. Nee koko als je naar je baas moet en daar geen pc hebt dan moet je of terug naar huis of je hebt pech.
  Zo begrijp ik het tenminste.


  ⚠️ Meld

 5. Leuke actie, Weblog!

  Waar ik dan overigens wel benieuwd naar ben. Hoeveel unieke Zwollenaren bezoekers komen er dagelijks langs? Hits is natuurlijk een zeer beinvloedbaar begrip. (Evengoed is een kwartmiljoen natuurlijk zeer verdienstelijk. ;))


  ⚠️ Meld

 6. 4500 bezoekers per dag? POEH HE!
  En ik maar denken dat Ghehe, Gezellig, Joop, Larry, Dick, Koko, Natascha, Marrianne, Plantje, Zwollenaar, Assendorper, Tim, Opletter, WFvN, Rutger en nog een paar mensen alle bezoekers zijn 😉


  ⚠️ Meld

 7. Hahaha, nou Carola, ik weet in elk geval een groot deel jongeren dat hier wel eens rondneust 😉 Dus uniek zijn we niet hahaha.

  Wat een leuk karretje zeg en wat een goed medium maken jullie toch! Ik kan jullie sponsoren heel goed begrijpen dat ze jullie nu ook eens in het zonnetje willen zetten met deze auto!
  Gefeliciteerd en ga alsjeblieft zo door!


  ⚠️ Meld

 8. Wow wat super zeg!! Wie had dit gedacht toen jullie jaaaarrrreeeennnn 😉 geleden de site begonnen. Mooi dan heb ik bij deze een uitnodiging voor jullie. Op zaterdag 4 april doen drie selectiegroepen van GV Hercules mee aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap jazzdans, georganiseerd door de KNGU. Deze vinden (helaas) plaats in Deventer. Maar goed Zwolle is daar wel vertegenwoordigd. Misschien een leuk nieuwsitempje????

  ;D ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 9. Ik vind het ook prachtig hoor.
  Maar ja – die duivelse achterdocht van mij, ik wil het toch vragen! – zijn we nu nog steeds

  in alle opzichten totaal onafhankelijk

  ?


  ⚠️ Meld

 10. Bernard!
  We moeten hier eigenlijk niet op reageren, maar om jou een plezier te doen. Je mag alles vragen. Wij horen graag van je, als je denkt dat dat niet zo is, want duivelse achterdocht kunnen wij ook niets mee. Ga er maar vanuit dat totaal onafhankelijk zijn essentieel is in ons streven Weblog Zwolle groot te maken.


  ⚠️ Meld

 11. Ja maar beste opletter, als jij op één dag 4 keer naar dezelfde winkel gaat wordt je ook gezien als 4 klanten. want als er acties zijn van max 1 per klant gaan toch ook een heleboel mensen vaker.


  ⚠️ Meld

 12. admin,

  dat had ik al gelezen maar dik het niet te aan, als ik tien keer per dag reageer dan… maal…
  Tuurlijk zijn er meer logisch, maar ik ben bekend in de sector enne…daar ben ik wel nuchterder in geworden. Maar ik misgun jullie je succes niet hoor laat dat duidelijk zijn.


  ⚠️ Meld

 13. 4500 bezoekers per dag is toch netjes. Daar hoor ik ook bij, al post ik hier zelden. En die 4500 bezoekers zijn dus niet alleen Zwollenaren blijkt uit de reacties. Ik zie Hattem en Leiden en dit berichtje komt vanuit Hengelo, van een geboren Zwollenaar. Dit is voor mij d? website om de ontwikkelingen en het nieuws van (mijn?) Zwolle bij te houden. Weblog Zwolle, ga zo door!


  ⚠️ Meld

 14. weblog hotspot auto gezien?
  Erg goed deze aktie die iedereen op de uitkijk zet.
  Zelfs in Brabant letten we op, dit voor het geval dat de de auto de Zwolse stadsgrens zou overschrijden. Hoewel.. de kans natuurlijk erg klein is deze tegen te komen. Maar…. als oud-Zwolse wil je je band met Zwolle behouden en daarvoor is de ‘weblog Zwolle’ een aardig middel.


  ⚠️ Meld

 15. Wow 🙂
  Netjes bakkie hoor.
  Zal er eens op letten. enne… 4500 unieke bezoekers… Daar kan google nog een puntje aan zuigen! (bij wijze van spreken :D)


  ⚠️ Meld

 16. Aantal hits zegt weinig
  Prima dat de weblog veel bezocht lijkt te worden. Het zou echter prettig zijn dat te onderbouwen met echte cijfers over unieke bezoekers en sessies. Hits geven een scheef beeld omdat een paginabezoek, afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal plaatjes, al voor 10 of meer hits zorgt.


  ⚠️ Meld

 17. @Joep:
  Nu je het zegt.
  Vanaf het moment van plaatsen van het bericht was het 10 dagen tot 1 april.
  Daarnaast is er pas 1 melding geweest dat de auto wellicht gespot was (Barend op 26 maart), waar niet door Admin op gereageerd is…


  ⚠️ Meld

 18. @Bernard:
  nee hoeft niet, want wie zegt dat:
  1) hij hem inderdaad heeft gezien (en niet een soortgelijke auto)?
  2) als hij hem heeft gezien, het in het vastgestelde halfuur was?


  ⚠️ Meld

 19. Oeps, dwaling van mezelf….
  Haal nu wat namen door elkaar.
  Ja, min of meer heeft Joep gewonnen als het inderdaad een 1 april grap is.


  ⚠️ Meld

 20. layout website
  Leuk hoor, zo’n nieuwe auto, maar misschien kan er ook een klein beetje geld gestoken worden in de layout van jullie website?
  Ik kijk nu al een paar weken aan tegen een website die, volgens mij, volkomen overhoop ligt….. 🙁

  —————————————-
  Dat klopt, dat heeft met Internet Explorer te maken en tevens met Vista. We zijn druk doende om de oorzaak te achterhalen, maar komen er nog niet uit. Misschien Mozilla Firefox als tweede browser installeren, dan kijk je weer tegen een gewone weblog aan!


  ⚠️ Meld

 21. Of de website een keer migreren naar Joomla 1.5, dan doet ie het vast weer. Maar dás misschien een heidens karwei. In IE6 doet ie het trouwens prima…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.