Overige politieberichten

Zwolle – Bij een supermarkt aan de Veemarkt werd dinsdagmiddag 24 maart een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor winkeldiefstal. De man had even daarvoor een worst weggenomen zonder deze te betalen. Omdat de man een bekende veelpleger is, werd hij ingesloten. Ook kreeg hij een verlenging van het al eerder aan hem uitgereikte winkelverbod. Er is proces-verbaal opgemaakt.

 

 

 – Op de Ceintuurbaan werd in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 maart een 24-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. De ademanalyse gaf een uitslag van 110 ug/l. Omdat de man een beginnend bestuurder is, kreeg hij een rijverbod van een uur. Ook is er tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

 – Op dinsdagmorgen 24 maart bleek dat in de voorgaande nacht vernielingen waren gepleegd aan 5 auto’s die geparkeerd stonden in de Koestraat. Van één auto waren twee banden lek gestoken en was een spiegel vernield. Van een tweede auto was één band lek gestoken en eveneens een spiegel vernield. Van de drie andere auto’s was één band lek gestoken.

Artikel delen: