Spring/Summer Fashion Show 2009 in Mizu

Zwolle – Een lange rij mensen stond woensdagavond te wachten tot Mizu haar deuren zou openen voor de Spring/Summer Fashion Show 2009. Een aantal Zwolse middenstanders, waaronder ELLE, Houtman en Lajet, zorgden voor een gezellige avond met muziek, DJ, whiskyproeverij en een modeshow om het begin van de lente te vieren: dit als een vooruitblik op de nieuwe zomercollectie en trends.

De winnaar van de Frans Molenaar Fashion award 2007 Maikel Bongaerts was ook van de partij. De organisatie verklaarde tegenover Weblog Zwolle dat dit evenement zeker voor herhaling vatbaar is, aangezien alle beschikbare kaarten vroegtijdig waren uitverkocht.
Opnieuw profileert de stad Zwolle zich op het gebied van fashion!

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Wat is dat toch met die modeshows en bont…
  Spring/Summer Fashio Show lees ik, moet er dan bont gedragen worden in de lente of zomer? Of kunnen we een modeshow zonder bont niet ‘serieus’ nemen?


  ⚠️ Meld

 2. Sorry voor het off topic verhaal: Hans, wat is dat voor control die je gebruikt voor het weergeven van de foto’s? Is die gratis te verkrijgen?
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een beetje een fatsoenlijke viewer voor onze website. Natuurlijk ook wel prettig als het een fotoviewer is die handig in gebruik is! 😉


  ⚠️ Meld

 3. Model
  Hey hallo! Ik heb model gelopen voor lajet het enige donkere meisje van de show. Ik zou alle foto’s waar ik opsta willen hebben. Is het mogelijk dit via de mail te krijgen?

  gr, Anoushka


  ⚠️ Meld

 4. Spring Summer
  Het was een zeer geslaagde avond, en we hopen het zeker weer te kunnen doen!

  Spring Summer was voor Elle/Houtman/La Jet

  Het bont wat je ziet is van Maikel Bongearts die er Haute Couture stukken uit zijn vorige collecties liet zien! 😉


  ⚠️ Meld

 5. Complimenten
  Goede show, goede styling, goede muziek, goede locatie, goed initiatief, goede foto’s!
  next time; betere aankondiging van de deelnemers ,beter licht, betere zitplaatsen, maar ik ben trots hoor…. eindelijk weer eens fashion in Zwolle!!!!


  ⚠️ Meld

 6. Geweldige show, echt voor herhaling vatbaar! Ben super trots op de mensen die dit neer hebben gezet….. Hoop dat ze het nog eens doen dan kom ik zeker weer.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.