Instrumenten proberen voor kinderen

Zwolle –  Veel kinderen uit groep 4 tot en met 8 weten niet hoe leuk zelf muziek maken eigenlijk is! Speciaal voor hun organiseert De Muzerie korte instrumentcursussen van 8 lessen. Zo kunnen ze ontdekken of ze een bepaald muziekinstrument leuk vinden om te bespelen. De cursussen starten vanaf 21 april op diverse data en tijden bij De Muzerie in Stadshagen en in de Zwolse binnenstad.


Kinderen uit Stadshagen kunnen in het Cultuurhuis een probeercursus blokfluit, gitaar, klarinet of viool volgen. In het Muzerie hoofdgebouw aan de Goudsteeg starten accordeon, blokfluit, cello, drums, dwarsfluit, harp of viool. Als ze het leuk vinden, kunnen ze na de zomervakantie een vervolgcursus volgen. Alle lesuitleg, data en tijden zijn te vinden op de website. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 6 april via 038-4224055, info@muzerie.nl of via www.muzerie.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat is allemaal heel leuk, maar als er dan hier staat ‘vanaf groep 4’ waarom staat er dan op de website van de Muzerie ‘vanaf 7 jaar’ bij alle cursussen muziekinstrument bespelen in Stadshagen…
    Beetje vreemd wel dus.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.