Deltion College en Hilton selecteren Hilton Class

Zwolle – Docenten van de International Hospitality School van het Deltion College selecteren 31 maart a.s. samen met enkele Human Resource Managers van de Hilton Hotels Corporation maximaal 25 studenten voor de Hilton Class 2009. De selectieprocedure vindt vanaf 9.30 uur plaats in Restaurant Guillaume, één van de leerbedrijven binnen de nieuwe campus van het Deltion College.  

De studenten hebben voorafgaand een Engelse motivatiebrief en CV opgesteld. Tijdens de selectiedag wordt aan de hand van een individueel gesprek met docenten van het Deltion College en enkele Human Resource Managers van de Hilton Hotels Corporation, gekeken of de studenten voldoen aan de door Hilton vastgestelde Key Competences. Aan het eind van de middag wordt bekend gemaakt welke studenten geselecteerd zijn voor de Hilton Class. Daarnaast wordt bepaald in welk land en op welke plek de studenten stage gaan lopen.

Het Deltion College en de Hilton Hotels Corporation hebben in 2007 de handen ineengeslagen, met als doel het opleiden van kwalitatief personeel. De geselecteerde studenten lopen vanaf leerjaar 2 t/m 4 stage bij één van de Hilton Hotels in binnen- én buitenland. Hierdoor krijgen ze de kans om ervaring op te doen in de internationale hotelbranche.

De Hilton Hotel group is een Amerikaanse hotelketen en bestaat al sinds 1919. Het is de grootste hotelgroep in de wereld met meer dan 2500 vestigingen en 147.667 kamers wereldwijd. De Hilton hotels in Nederland richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Meer informatie: www.hilton.com 

 

Artikel delen: