Nieuw dansfeest in Zwolle: CLUB 038

Zwolle -Op 3 april is de introductie van CLUB 038, een nieuw dansfeest voor 20-ers en 30-ers. Dit nieuwe dansfeest wil Zwollenaren op de vrijdagavond meer bieden en toegankelijk zijn voor een divers publiek. De eerste editie van dit feest vindt plaats bovenin De Harmonie en vier DJ’s zullen hun beats ten gehore brengen.  

Op vrijdagavonden is er weinig aanbod aan feesten in Zwolle. De organisatoren van CLUB 038 willen hier verandering in brengen. Met een avond vol van House om op te dansen, is het feest vooral laagdrempelig voor alle Zwollenaren boven de 21. Als de eerste editie een succes is, wordt CLUB 038 zes keer in het jaar georganiseerd met in de toekomst mogelijk speciale edities van dit feest.

DJ Roy el Kei (Lipgloss) en Randy van Velde (Hardersplaze) draaien op de eerst editie van ‘CLUB 038′. De beide talenten deden mee aan de Slam FM Clubbin MixMaster contest. Zij lieten 900 concurrenten achter zich toen Roy el Kei op de 1ste en Randy van Velde 2de plaats eindigden. Samen met Eduardo de la Cruz (Tuig!) en Victor Peres (Pure House) voorzien de vier DJ’s het publiek van juiste beats. 

Voor dit feestje geen peperdure kaartjes, vroege sluitingstijden of ingewikkelde dresscodes. Zwollenaren kunnen voor slechts €5,00 een kaartje kopen bij Kinki Kappers of Plato. Met dit kaartje kunnen zij van 23:00 uur tot maar liefst 04:00 uur uit hun dak gaan!  

Het idee om een feest te organiseren is ontstaan uit persoonlijke behoefte van de organisatoren Marlijn Salakay en Annelies Maris. Zij verlangen naar meer feesten in Zwolle en een bruisend uitgaansleven. “De reacties op ons initiatief waren zo positief dat we besloten door te zetten. Toen we ook nog enkele enthousiaste sponsors vonden in Kinki Kappers en Jochem voor Ogen, wisten we dat CLUB 038 een feit was.” Aldus de dames.

 

Artikel delen: