De Dag van de VVV pakt uit!

Zwolle – Op zaterdag 18 april wordt het nieuwe toeristisch seizoen uitbundig geopend! Met de leukste activiteiten zowel in de VVV winkel als in de Grote Kerk en op het Grote Kerkplein biedt de Dag van de VVV een verrassend programma is samenwerking met evenementenbureau Tienvoorzeven. 

Als opening van de Dag van de VVV wordt dit jaar de nieuwe VVV winkel in de Hoofdwacht feestelijk geopend! Om 09.50 uur kunt u zien hoe dit gaat gebeuren. Na de champagnekurken, confetti en trommelgeroffel zal het Kameropera Festival een fantastisch operavoorstelling weggeven. Mis dit dus niet!

ProefmarktVerschillende ondernemers willen u die dag laten proeven wat Zwolle te bieden heeft!  Zo kunt u o.a. vers fruit in een chocoladefontein dompelen, proeven van verschillende wijnen en genieten van heerlijke tapas. Voor de kinderen is er een smaakdokter aanwezig. Hij zal samen met de kleintjes leuke proefjes uitvoeren.  

BeleefmarktEen nieuw toeristisch seizoen staat gelijk aan de start van vele evenementen. In de Grote Kerk kunt u kennis maken met zowel bestaande evenementen als nieuwe initiatieven. Heeft u altijd al mee willen fietsen met de Leontien´s Ladies Ride dan moet u zeker om informatie vragen. Blijf onderweg dan ook even staan bij de zingende vogels van het KameroperaFestival. Wilt u even bijkomen? Neem dan plaats in de loungehoek van Van Eigen Bodem!  

KindermarktVoor kinderen is er deze dag volop vermaak. Zo is er een springkussen,  worden er heliumballonnen uitgedeeld en kunnen kinderen meedoen aan een leuke kleurwedstrijd die in het teken staat van het 600 jarig bestaan van de Sassenpoort! Ook kunnen ze kennis maken met spannende LEGOfiguren. Als het begint te kriebelen dan kunnen ze zelf aan de slag gaan. Hierbij alvast een waarschuwing, het kan zijn dat er mensen uit de jungle rondlopen met levende slangen en insecten.  Wilt u ook graag in de stemming komen voor het seizoen? Noteer dan zaterdag 18 april in uw agenda en laat u verrassen van alles wat Zwolle komend jaar te bieden heeft!

Artikel delen: