Nick en Simon zetten IJsselhallen op zijn kop

Zwolle – Vanavond traden in een uitverkochte IJsselhal Nick en Simon op met hun nieuwe toer ” Overal” . Bij hun vorige toer “Altijd Dichtbij” waren ze drie jaar geleden ook al in Zwolle. Bijna was het concert vanavond niet doorgegaan i.v.m. het auto-ongeval in het Zuidspaanse Andalusië. Tijdens de opnamen van de videoclip voor hun nieuwe single “De Dag Dat Alles Beter Is”, in bergachtig terrein, begaven de remmen het van de oude Plymouth Fury waarin gefilmd werd en ontstond een hachelijke situatie. Door een botsing met de voor hen rijdende crewauto en een rotswand wisten zij de oude Amerikaanse slee waar Nick, Simon, twee figurerende modellen en de cameraman/regisseur in zaten, tot stilstand te brengen. Dat het gezelschap door het oog van de naald gekropen is, mag duidelijk zijn: aan de andere kant van de bergweg was een gapend ravijn dat ternauwernood vermeden kon worden door tegen de bergwand te sturen. 


Vanavond in de IJsselhallen in Zwolle waren 3000 uitzinnige fans verzameld, de sfeer was super, de fans kenden alle teksten uit het hoofd en zongen uitzinnig mee. Vele kinderen kwamen tekeningen brengen naar het podium, bestemd voor Nick en Simon, er kwamen rozen en knuffels van de wat oudere fans en onderwijl zongen Nick en Simon gewoon verder. Van hun nieuwste album “Luister”, klonken oa de nummers: “Leef Vandaag”, “Het masker”, “Altijd Dichtbij”, “Vallende Sterren” en vele anderen. Een geweldige sfeer, zowel op het podium, met de band, danseressen en Nick en Simon zelf, als in de zaal, met de dansende fans.

Meer foto’s bij “lees verder”

 

Artikel delen:
Reacties 11
 1. er zijn rockers die krijgen slipjes op het podium toegeworpen, onze volendamse kindervrienden moeten het voorlopig nog met tekeningen doen. hun laagdrempelige 13 in 1 dozijn liedjes avond na avond vrolijk lachend nederlandse zalen inbleren is wel een topprestatie, ik las dat ze 300 optredens per jaar doen.


  ⚠️ Meld

 2. Nick (van Simon) heeft hersenschudding
  AMSTERDAM – Nick Schilder, van het duo Nick & Simon, heeft een hersenschudding. Dat heeft een woordvoerder van zijn platenmaatschappij maandag meegedeeld.

  Vorige week kregen de zangers tijdens een opname van een nieuwe videoclip in Andalusië een auto-ongeluk. Aanvankelijk leken de verwondingen mee te vallen. Nick & Simon traden zelfs vrijdagavond op, maar na het optreden werd Nick onwel. Een arts constateerde een hersenschudding en schreef de artiest strikte rust voor.

  Volgens de woordvoerder lopen Nick en Simon nu ,,vele optreden en promotionele activiteiten mis voor de nieuwe single”. Hoelang Nick precies rust moet houden is nog niet bekend.


  ⚠️ Meld

 3. Onwel………
  Nick is na het concert onwel geworden………………

  Naar verluidt is 80% van de bezoekers tijdens het concert al onwel geworden 😉


  ⚠️ Meld

 4. Nick & Simon treden weer op
  VOLENDAM (ANP) – Het Volendamse duo Nick & Simon staat donderdagavond na twee weken verplichte rust weer op de b?hne. Donderdag en vrijdag staan de zangers op het podium in Martiniplaza in Groningen. Dat staat te lezen op de website van Nick & Simon.

  De muzikale vrienden raakten op donderdag 26 maart betrokken bij een auto-ongeval. Tijdens het opnemen van hun nieuwste videoclip in het Zuid-Spaanse Andalusië begaven de remmen van de oldtimer van het duo het. De mannen belandden in een greppel en raakten beiden lichtgewond. Een optreden in België de volgende dag werd direct afgezegd, maar Nick en Simon beklommen die avond wel een podium in Zwolle. Na die show werd Nick Schilder onwel. Een arts constateerde een hersenschudding. De zanger kreeg minimaal een week strikte rust voorgeschreven.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.