Algemeen Log 37

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 38 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 272
 1. @Joop

  het voorzitterschap zou dhr lucht beslist niet misstaan, gezien zijn verdienstelijke staat van dienst. een gepassioneerd mens die problemen weet te pareren als een geoefend degenkunstenaar. gezien alle reacties cq niet te misverstane commentaren op zijn eigen website, denk ik dat dit politieke zwaargewicht bijzonder geschikt is om de nodige problemen bij de club neer te sabelen.
  een persoon van het kaliber lucht kunnen wij heden ten dage niet meer omheen en ik zie hem mee defileren in de polonaise van wilders en verdonk.


  ⚠️ Meld

 2. Hou eens op joh, dat gedoe over die Klucht. Mensen die dat allemaal serieus nemen moeten eens goed te raden gaan bij zichzelf :'(

  Vorig log is al vervuild door die gast maar laten we dat daar aub bij laten. Bij voorbaat dank.


  ⚠️ Meld

 3. @zwollenaar

  ik ben van mening dat heer lucht de beste bedoelingen heeft en zich met serieuze bedoelingen in de politiek heeft gestort. als fervent voetbal liefhebber van fc zwolle, zie ik in mijn ogen de heer lucht de spelende conflicten bij de fc oplossen.
  dit is een voor iedereen toegankelijk log war men met gepast fatsoen een mening kan etaleren, net zoals u dat doet.


  ⚠️ Meld

 4. Aranka
  Een ander, minder luchtig onderwerp, misschien. !
  “Aranka Wijnbeek”. Zij bekleed een functie in ons Stedelijk Museum. daarvoor wordt ze door de gemeenschap betaald. Dus dient ze gewoon haar werk te doen.
  Ik vraag mij met grote regelmaat af: Waarom moet zij bijna op elke foto die iets met dat museum, of het Sinterklaasmusem, staan ?
  Gaat het om de kunst, gaat het om Sinterklaas of gaat het om Aranka


  ⚠️ Meld

 5. Zoekfunctie werkt niet
  De zoekfunctie werkt niet
  —————————-
  Wat werkt er precies niet dan, want na testen door Admin geen probleem


  ⚠️ Meld

 6. helaas gaat het bij veel mensen om zich zelf en niet om dat gene waar ze zich voor inzetten. Mooi voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld Hulsebos, voorzitter van Omroep Zwolle. Hoe vaker op de plaat hoe beter maar heeft deze zogenaamde weldoener nou niet in de gaten dat hij zijn eigen bedrijf hiermee te kort doet. Ik zal nooit zaken doen met Remote-It… echt niet…
  En die Aranka, ze zal het goed bedoelen… maar ja… als er plaatjes geschoten moeten worden…


  ⚠️ Meld

 7. ik denk dat ik zo maar weer eens naar koko(hattem) ga.
  heeeerlijk weertje , opt fietsie naar hattem lekker paar halve liters mee . ja weet het wel zeker 😀
  mensen fijn weekend geniet er van 8)


  ⚠️ Meld

 8. Jaap Stam wil graag assistent-trainer bij de FC worden…..dan hoef je toch geen 60 seconden na te denken!?

  Maar ja, wie moet dat nu beslissen? Meestal neemt een trainer zijn assistent mee, maar wie traint er volgend jaar?

  Wie dan ook, als je zo’n aanbod laat lopen ben je in mijn ogen een grote l*l.


  ⚠️ Meld

 9. Hmm, lijkt wel of FC Zwolle ineens geen nieuws meer is!? Geen reactie en zelfs geen uitslag of verslag hier van de laatste wedstrijd, vreemd!


  ⚠️ Meld

 10. Is ja-tja gisteren nog in hattem geweest. als Koko het goed heeft bij carpool? 😉 Het was er vandaag geen weer voor >:(


  ⚠️ Meld

 11. Gister was het heerlijk toeven (f)? bij de Belgische Keizer, besloten om meteen de bbq spullen in te slaan, was dus een redelijk frisse bbq in Zuid vanavond.. 🙂


  ⚠️ Meld

 12. de schoonvader van WILLEM LUCHT is in Cairo voor overleg met de nieuwe wereldleiders staat op het LWL-forum te lezen. de hele wereld gaat binnenkort veranderen en er komt vrede in het midden-oosten. zegt het voort,zegt het voort.


  ⚠️ Meld

 13. lucht zijn schoonvader heeft het goed bekeken. het is daar het hele jaar door 25 graden edoch voor politieke zaken moet je er niet wezen. ik vraag mij af hoever lucht zijn eagle-eye vision reikt


  ⚠️ Meld

 14. Zelf even het antwoord op mijn vraag van gister 18:41 gezocht. Verrassende overwinning van A1 (GP) op het hoger geklasseerde Emmen (Berry Z.)…5-1. Nu zouden de blauw-witten nog nacompetitie kunnen spelen. Helaas staan nergens de periodestanden, met nog 3 wedstrijden te spelen :'(


  ⚠️ Meld

 15. Willem Lucht en de Wereldvrede
  Op zijn website is het laatste nieuws m.b.t. l Lucht te lezen
  http://www.hotforum.nl/forum/lwl/418794/welkom-bij-het-forum-van-lijst-willem-lucht/

  de LWL is juist een partij voor de kleine man dus OOK voor mensen die geen auto kunnen betalen!
  Dus je hebt geen enkele reden om teleurgesteld te zijn, nergens voor nodig! Zal ik jullie eens war vertellen?? Er is hier overleg geweest aan de meidoornlaan met mensen die de wereld regering gaan vormen en de plannen voor een vredige wereld en een oplossing van alle problemen in o.a. het middenooosten zijn hier aan de orde geweest! Mijn schoonvader en ik werken dus samen aan een plan om nederland
  radicaal te veranderen en de gewone man terug aan de macht te brengen!! Dit zijn geen nonsens maar pure waarheid!! Ook al ben ik af en toe even niet op het forum dat wil niet zeggen dat er niks gebeurd, achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het ECONED project en ook de plannen voor een duurzame vrede in het middenoosten is hier besproken!!
  Vergis je niet: ik heb kontakten met mensen over de hele wereld die de nieuwe wereldleiders moeten gaan worden in de toekomst zodat er geen armoede en honger meer zal zijn in de nieuwe wereld!! De huidige overheid zal verdwijnen en plaats maken voor mensen van gewone komaf die zelf ondervinden hoe het is om in armoede te gaan leven! Mijn schoonvader is momenteel in Cairo voor overleg maar houd mij
  altijd op de hoogte van de vorderingen die gemaakt worden, een einde te maken aan oorlogen en alle rottigheid!!
  Er wordt echt keihard gewerkt aan een beter nederland en ik zal me er voor de volle 100% voor inzetten als ik straks in de gemeenteraad wel wordt gekozen in 2010.  ⚠️ Meld

 16. Heeft die schoonvader van Willem Lucht toch het verkeerde vliegtuig genomen. Voor die wereldleiders moet hij in Istanboel zijn.


  ⚠️ Meld

 17. nou joop gaat met een gerust gevoel zijn mandje in, willem lucht waakt over ons allen. wat een zakie trouwens op dat forum.


  ⚠️ Meld

 18. @ Admin, misschien is het wat om hier bij elke raadvergadering alleen de agenda af te drukken in een topic? Kan iedereen zien of er interessante onderwerpen tussen zitten?

  Ander interessant onderwerp:
  Hoorde dat er 2 kandidaten zijn om locale-tv te blijven verzorgen in Zwolle?  ⚠️ Meld

 19. Troep bij Skatebaan.
  Ff een ergenis van mij. Wat een rotzooi laten de skaters of hoe ze ook mogen heten, achter op de skatebaan aan de Weth Alferinkweg.
  Is hier niets tegen te doen? Er staan voldoende papierbakken maar de skaters vertikken het om hun blikjes, lege flesjes en lege chipszakken etc. hierin te deponeren. Elek dag weer een grote rotzooi.
  Is het een idee om permanent een stadswacht hier neer te zetten?


  ⚠️ Meld

 20. @berend, ik zag het laatst ook. jammer want het is op zich al lelijk genoeg zo,n skatebaan maar dan ook die rotzooi erbij is teveel van het goede


  ⚠️ Meld

 21. Ik ben het wel met je eens Berend. Permanente stadswacht? Ik denk eerder dat het een mooie gelegenheid voor de jeugd is om te laten zien, dat het nog niet zo slecht gesteld is met de jeugd van tegenwoordig. Ik vrees echter dat ze hun kans niet grijpen.


  ⚠️ Meld

 22. geschreven door joop, op 6 april 2009 om 12:25

  @berend, ik zag het laatst ook. jammer want het is op zich al lelijk genoeg zo,n skatebaan maar dan ook die rotzooi erbij is teveel van het goede

  Weer een typische joop-opmerking!

  Vergeet je niet er even bij te noemen, dat jij het lelijk VINDT?!?

  En natuurlijk ook erg jammer, dat de jeugd door zo’n rotzooi achter te laten mensen als joop ook nog weer eens recht van spreken geeft!


  ⚠️ Meld


 23. Maarre, hoe bereiken we de jeugd? Voor iedereen die met de jeugd bezig is natuurlijk een probleem. Maar als je als “oudere” naar ze toestapt en wijst op de troep wordt je vierkant uitgelachen. Wie heeft zich in het verleden ingezet voor de skatebaan? Laat hem nu ook actie ondernemen en zorgen dat de skatebaan vrij is van rotzooi.
  Wat me opvalt is dat de basketballers geen rotzooi achterlaten? Is hier dan toch sprake van een jongerencultuurverschil?


  ⚠️ Meld

 24. ik ben benieuwd of lucht in zijn partij programma iets heeft opgenomen om de jeeugd aan zich te binden. met de helicopter-vieuw waarmee hij onze economie dreigt te bestieren. mocht het zo wezen dat de vrijkomende portefeuilles verdeeld worden onder het hoofdbestuur van zijn partij en zijn forumisten, dan staat ons zwollenaren nog wat te wachten.


  ⚠️ Meld

 25. Er zijn bij de skatebaan dagelijks ook vele toeschouwers. Dus om nu te zeggen dat alleen de skaters oorzaak zijn van de troep?
  Neemt niet weg dat iedereen daar gezamenlijk verantwoordelijk is voor de troep.


  ⚠️ Meld

 26. Koko gaat straks beginnen met boodschappen halen. Op 2e paasdag komt de paashaas met konijn op bezoek en die lusten wel wat. En voor dat koko alles in huis heeft moet ie wel een paar keer rijden. 😀 😉


  ⚠️ Meld

 27. Ha dick, Kijk Koko moet de ondernemers in Stad Hattem ook tevreden houden. En dat erbij, in Zwolliewood kan Koko geen Hattemer brok en Hattems kruidenbitter kopen. Maar eerlijk is eerlijk jullie hebben wel ruime keus. 🙂 😉


  ⚠️ Meld

 28. Dat is weer zo Koko. Maar wij hebben Zwolsche balletjes, Zwollenaartjes en nog veel meer bijzondere producten en winkels.
  Zoals Christine le Duc. Mijn roots moeten daar ook ergens liggen, aan de overkant van de IJssel. Shop ze.


  ⚠️ Meld

 29. Ja Natascha, Koko gaat ook naar boni en appie maar ook naar de kleinere winkeliers in de binnenstad. En dick, inderdaad voor christine le duc moet Koko wel naar grote stad.Daar kan Hattem nog een puntje aan zuigen. 😀 😀 😀 😉


  ⚠️ Meld

 30. Blokker en Kruidvat hebben wij ook hoor Koko hahaha nee zonder gekheid, het is een mooi stadje…… Maar toch zou ik er niet kunnen wonen, mij te rustig.


  ⚠️ Meld

 31. Nou Natascha, die blokker en fruitkrat mogen van mij gestolen worden. Als die chocolade winkel maar hier blijft. haha. Ach ieder zijn plekkie Koko hier jullie daar. Als het water maar in de ijssel blijft want anders gaat het zo stuiven als die boten langs komen 😀 😀 Hopelijk morgen wat beter weer. Koko is de regen al meer dan zat voordat het de grond raakt 🙁


  ⚠️ Meld

 32. Als paashaas en konijn bij Koko op bezoek komen dan hoop ik voor paashaas en konijn dat ze niet alleen maar sla en worteltjes van Koko krijgen.


  ⚠️ Meld

 33. Zie Koko wist wel dat ie wat vergeten was. Sla en Worteltjes is morgen het eerst wat Koko gaat halen 😀 Hiervoor zal Koko wel naar de grote stad moeten. Hebben ze bij christine le duc ook worteltjes? 😉


  ⚠️ Meld

 34. wat een flauwe reakties hier zeg, en dan die smiley,s bah, om te kotsen. hebben ze aan de andere kant van de ijssel niet een dergelijk log waar je je flauwekul kunt spuien ?


  ⚠️ Meld

 35. het is toch een feit dat er nog maar door een zeer select groepje van 3 man gepost wordt hier ? De halve wereld wordt afgeknald of beeft maar jullie zitten leuke smiley,s naar elkaar te sturen, dit kan toch ook wel via msn of email dan hoeft een ander het niet te zien. lijken wel reakties van peuters.


  ⚠️ Meld

 36. het is toch een feit dat er nog maar door een zeer select groepje van 3 man gepost wordt hier ?

  Nee, dat is geen feit… Ik tel er al meer…

  De halve wereld wordt afgeknald of beeft

  Dat hoeft niet in te houden dat een ander mens geen plezier mag hebben. Dat een ander mens toch plezier heeft houdt ook weer niet in dat hij/zij geen compassie heeft voor mensen die het minder hebben.

  De halve wereld wordt afgeknald of beeft maar jullie zitten leuke smiley,s naar elkaar te sturen, dit kan toch ook wel via msn of email dan hoeft een ander het niet te zien.

  Nee, ik heb de mail adressen van de overige posters hier niet; die hoef ik ook niet te hebben. Anderen hoeven het niet te zien? Je hoeft het ook niet te lezen… Anderen hoeven jouw gezeur over de vrolijke noot van “ons” toch ook niet te lezen? En waarom zou het ineens wél een zinnige bijdrage zijn als jij je opwindt over hoe anderen hier met smileys omgaan?

  lijken wel reakties van peuters.

  Gelukkig kunnen we niet allemaal zo volwassen (lees:zuur) zijn als jou Joop!


  ⚠️ Meld

 37. Nu gaat Sporting Limburg weer NIET door.
  —-
  ‘T is toch wat met die Limbo’s. Camiel Eurlings, Maria van der Hoeve, Geert Wilders, Dion Graus (zeker niet te vergeten), Maxime Verhagen.
  Ze zijn geen vriendjes meer trouwens, als de uitspraken van Maxime namens het CDA zijn gedaan. Waar het op lijkt.
  —-
  Trouwens, ook zo van Barca en Chelsea genoten?


  ⚠️ Meld

 38. Dan werd je teveel met negatieve, suggestieve, ongenuanceerde en polariserende post gelinkt, vrees je? Of was je bang dat de E.O.D. bij je kwam binnenvallen ivm een bepaalde verzameling?


  ⚠️ Meld

 39. Ik vind toch dat admin hier in moet grijpen. ik benn het ook niet altijd met joop eens, maar ieder zijn mening. als we metdeze laagdrempeligheid mekaar af moeten gaan zeiken, kunnen we beter naar het forum van willem lucht verkassen  ⚠️ Meld

 40. Ja joop de halve wereld wordt afgeknald, en weet je waarom? Omdat die wereld bestaat uit mensen die elkaar niet in hun waarde laten en elkaar niets gunnen. Ach het ene bericht gaat over rotzooi op een skatebaan (6 april 12.25 uur) en een ander over de paashaas. Kom op Joop we zijn niet allemaal gelijk man. 😉


  ⚠️ Meld

 41. als we metdeze laagdrempeligheid mekaar af moeten gaan zeiken,

  Laten we wel wezen…de sfeer hier is prima en het is gezellig. Iedereen laat elkaar in zijn/haar waarde…
  Totdat joop komt met een opmerking:

  wat een flauwe reakties hier zeg, en dan die smiley,s bah, om te kotsen.

  Ieder mag zijn mening hebben….maar als je het hebt over laagdrempelig afzeiken…

  jullie zitten leuke smiley,s naar elkaar te sturen, dit kan toch ook wel via msn of email dan hoeft een ander het niet te zien. lijken wel reakties van peuters.

  Erg sneu als een admin daarom zou moeten ingrijpen… Daar moeten we toch wel uitkomen?


  ⚠️ Meld

 42. Ach, de admin mag best ingrijpen. Lekker simpel: Joop eruit, iedereen blij, Joop hoeft het niet meer te zien en wij hoeven zijn gezeur niet meer te zien

  ;D 😀 ;D 😮 8) ;D


  ⚠️ Meld

 43. Joop mag best blijven. Joop mag zich ook best storen aan zaken. Onlangs kreeg ik ook een zeer redelijke reactie van hem. Maar misschien is het een idee iets minder krachttermen te gebruiken. Ook zonder mensen op de kast te jagen kan een punt gemaakt worden.

  geschreven door lees dit, op 9 april 2009 om 13:55

  Wat ik hier weer lees en allemaal tjongejonge babbels genog maar werken ho maar ps ik ben met de vut.

  Onzin! Ik werk gewoon de hele dag. Ik neem over het algemeen geen pauze, maar neem af en toe de tijd hier een berichtje te droppen…
  Als ik ’s avonds of in het weekend thuis berichtjes op weblog Zwolle drop ben ik ondertussen ook nog vaak met mijn werk bezig.


  ⚠️ Meld

 44. 3e en laatste poging, omdat de aanhouder wint. Nu slecht 1 link, misschien was dat de oorzaak van het verdwijnen?

  Gistermiddag kwam Marcel v. Dam (veelbesproken, ik weet het) op Volkskrant/Opinie met een mening over geweld.
  Al snel kwamen de stijllozen massaal, wat het natuurlijk gezelliger maakte.
  Omdat de feiten nogal eens gepasseerd werden en het op beeldvorming dreigde uit te draaien, heb ik Sargasso gemaild. peilsnel kwamen hun met een vergelijking. Vind het wel een interessante discussie[/url] Als je het wilt volgen moet je het origineel van v.Dam er eigenlijk bij lezen.


  ⚠️ Meld

 45. Haha nee natuurlijk niet Opletter, om de provocerende (volgens mij) teksten van Mars. Vervolgens zijn er allemaal reacties, van VK-reageerders, van veel reagLuurders, en een topic bij de stijllozen, die alleen over beelvorming en subjectief geroeptoeter gaan. Nixxx over feiten en argumenten. Dat zocht die gozer van Sargasso uit, nu staan er objectieve gegevens voorzien van feiten…nu is ’t rustig. Lachen toch?


  ⚠️ Meld

 46. Dames en heren, wat is het een heerlijk weer! Ik ben blij, dat ik op tijd begonnen ben met werken vandaag en thuis heb gewerkt! Ik hou er mee op en ga genieten van het weer! 😀


  ⚠️ Meld

 47. Onze stad is al beregezellig, met mooi weer helemaal!
  Uitpuilende terrassen was een reden om de rust bij Elles Heetebrij op te zoeken. Het zonnetje, goeie gesprekken en een paar heerlijke schuimers doen de rest.

  Sprak René IJzerman, met nieuws over de FC Zwolle-verhoudingen. Bovendien werd me duidelijk dat HHC volgend jaar wel héél sterk wordt! Nu misschien al voor de 3e keer op rij kampioen. Mijn excuses nog René, 17.30 was echt te vroeg voor dit mooie weer. Koop nog wel een bossie bij je 😉


  ⚠️ Meld

 48. Het was zeker gezellig op het terras, alleen heb ik telkens tegen die grijze haardos van Jan Vayne aan moeten kijken.


  ⚠️ Meld

 49. @ Dick, als je iets verder had gekeken dan had je die grijze kuif op het terras van de Plataan, Oude Vischmarkt, kunnen zien.


  ⚠️ Meld

 50. @ Assendorper. René Eyckelkamp. Heb ook redelijk anoniem gezeten met bijzonder goed gezelschap. Het uitzicht was minder, maar het plein wordt eindelijk autovrij gemaakt. Op een stoel die in rij voor De Heetebrij stonden, uitstekend in de zon.

  Dan zat je bij de Plataan toch ook aardig?


  ⚠️ Meld

 51. Assendorper gaat niet met massa mee en zit niet alleen bij Plataan maar ook elders. Assendorper is geen vreemde in zwolse horecawereld.


  ⚠️ Meld

 52. Goed bekeken Assendorper:
  – geen kuddedier
  – geen vaste plek, kom bijvoorbeeld wel eens vaker bij Heetebrij. Hoewel het altijd erg gezellig is met oh-en weten ze mijn voornaam niet eens. Houden zo. Terras bij ’t Beugeltje zag er ook erg uitdagend uit vandaag. Had eigenlijk wel een terrassenfoto verwacht op dit onvolprezen weblog…
  Trouwens in Assendorp zit ook wel wat leuks. Zwolle is tof en gevarieerd.


  ⚠️ Meld

 53. Koko zoekt ook graag een terrasje op, maar dan wel in het mooie Hattem. Gelukkig hier geen uitzicht op een grijze touwhasses. En anton pieck tref je hier ook niet meer aan. Nee gewoon lekker genieten. Koko gisteren hier in de speeltuin geweest tijdens paasactiviteit en heeft zijn kale koppie verbrand, misschien is dat die brandlucht die we allemaal ruiken 😀


  ⚠️ Meld

 54. Het was vanmiddag wel erg saai in de binnenstad. @ Dick, vanmiddag was Assendorper te gast op het terras van de Vier Jaargetijden. Het weer viel wel een beetje tegen.


  ⚠️ Meld

 55. Tja, had je in Assendorp moeten blijven; het was weer tijd voor Muziek in de Tent. Vandaag was Fourtress van de partij.
  Het was heerlijk toeven in het waterige zonnetje met lekkere muziek erbij!


  ⚠️ Meld

 56. @ Het is wel goed zitten daar Assendorper. Goed eten ook en (een tijd geleden zeker nog) …Goed feesten op zaterdagavond.

  Kwa terrasweer is “woensdag vrijnemen” een geweldige optie…
  Graden! Vrees dat “vrij nemen” er niet van zal komen.

  Leuke en prettig te lezen gewoonte…rapportages vanaf Zwolle’s heerlijke terrassen!
  8)
  —–
  “Muzieken in de Assendorper tent” moet ook nodig weer! Volgende maand maar eens zien. Maar daarvoor schijnt het wel gezellig te worden bij de 30 comedy as zaterdag!!

  Hoe was Hans Stroeve gister trouwens???  ⚠️ Meld

 57. Vandaag in Hattem wel hoge temperaturen. Koko lekker buiten gelegen,even luchten. Koko krijgt morgen paashaas en konijn op bezoek. Bij goed weer even met paashaas en konijn naar binnenstad.


  ⚠️ Meld

 58. Nee weet niet meer.
  Maar zou me niks verbazen als het mensen aangestoken is door mensen uit de duivendansweg in wezep.
  Die hebben toch een hekel aan plezier.
  Dus verwacht niet dat ze het erg vinden dat ook dit plezier vergalt is.
  Wel sneu dat er toch steeds meer mensen zijn die anderen hun plezier niet gunnen.


  ⚠️ Meld

 59. Assendorper gaat morgen voor de verandering ook eens een keer naar Hattem. Misschien komt ie Koko en consorten wel tegen.


  ⚠️ Meld

 60. Het wordt vandaag druk in Hattem. Koko krijgt paashaas en konijn op bezoek en ik lees ook dat Assendorper de ijssel over gaat komen. Als Koko het goed heeft en het om de zelfde Assendorper gaat als bij locomediagroep, dan komt Assendorper niet met de fiets want zo te lezen op loco is de fiets gestolen. Toch??


  ⚠️ Meld

 61. @marieke de tweede

  Ben wel geweest en heb wel een fotootje en filmpje gemaakt met
  de mobiele telefoon, dus geen beste kwaliteit,
  weet ook niet of het lukt om het hier te plaatsen.

  foto

  foto[/URL]

  foto[/URL]


  ⚠️ Meld

 62. @ Plantje, op 12 april 2009 om 10:19

  Oeps, met “geweldig” bedoelde ik dat Youp het weer geweldig onder woorden had gebracht. In de onderliggende link.


  ⚠️ Meld

 63. Ingezonden:

  Schandalig

  Wie doet zoiets zieligs? Staat je huis te koop ,denk je een leuk tuintje achter te laten.Dat gun je aan de volgende bewoner.En dan????jatten ze je planten/struiken uit je tuin.Geen getuigen natuurlijk.Aangifte helpt ook niet.Wat is dit voor een rotstreek? Zo ga je toch niet met je medeburgers om?Koop dan gewoon het huis had je de tuinplanten er gratis bij gehad.Telkens wanneer je nu naar je gestolen planten kijkt zul je het voelen knagen,niet eerlijk aangekomen.Als je daar je levenlang last van wilt hebben,moet je het zelf weten.Alleen gestolen goed gedijt niet.

  De ouders van een gedupeerde  ⚠️ Meld

 64. @ Admin: is het mogelijk met een overzichtje van de Zwolse voetbalamateurs te komen?

  Enkel de 1e elftallen noemen die nog wat kunnen winnen/verliezen?
  En wat daar voor nodig is.

  CSV volgens mij
  Boys
  WVF zal errug lastig worden (SVI, BQ, Berkum, EDON is volgens mij al gedegradeerd; niet)
  HTC volgens mij ook
  SV Zwolle?
  ZAC

  ===========

  Zo te zien kan jij dat erg goed Dick.  ⚠️ Meld

 65. Is het dan ook mogelijk een apart hoekje voor voetbal in te richten? 😉
  Zelf heb ik niet zoveel met voetbal (dat is vooral mijn probleem ; dat snap ik :)), maar soms hebben we bijna een heel algemeen log vol aan voetbalverhalen…


  ⚠️ Meld

 66. Iemand P&W gezien gister? Is terug te zien…

  Schokkend!
  Over een Haagse gang. In een bepaalde wijk. Gasten die nergens voor terug deinsden. Ze willen een nieuwe orde. Er is pas een documentaire-achtige film daarover in premiere gegaan.

  Sowieso een interessante uitzending.
  Die Telegraaf verslaggever (Sjon v/d H.) zat er.
  Hij had een ernstige crimineel geïnterviewd. Ging over justitie en het beschermingsprogramma waar die snuiter in zat. Nou die OvJ of hoofd-OVJ zat er ook. Heeeeeerlijk hoe hij de vloer met Sjon van de Heuvel aanveegde….

  Absoluut geen hoor en wederhoor…gewoon oppennen mensen! Vergeet niet dat het de Telegraf is!!  ⚠️ Meld

 67. @admin

  ik heb niets met muziek en zeke niet met coverbandjes. is het mogelijk ook daar een speciaal hoekje voor in te scheren?  ⚠️ Meld

 68. Haha Admin, zal eens kijken want ik wil dat altijd ff helder hebben op het eind van het seizoen. Denk dat we ook wel gewoon op Piet kunnen wachten van De Swolle-dinges. Wel hinderlijk dat Pierre er dan altijd zijn eigen verwachtingen aan toevoegd. Laten we nog maar ff geduld hebben, maar ik was een beetje gefrustreerd over de resultaten van mijn cluppie WVF.


  ⚠️ Meld

 69. @Diana
  Thanks. Over het algemeen was vaak iemand van weblog aanwezig om een paar foto’s te schieten. Deze keer dus niet vermoed ik.


  ⚠️ Meld


 70. geschreven door verdieping, op 14 april 2009 om 10:57

  @admin

  ik heb niets met muziek en zeke niet met coverbandjes. is het mogelijk ook daar een speciaal hoekje voor in te scheren?

  Zo’n reactie kon ik natuurlijk wel verwachten. Maar kijk eens hoeveel procent van alle reacties over voetbal gaat… Het is niet om het uit te bannen dat ik mijn verzoek indiende. Het is meer om het juist een plek te geven. Zo weten mensen ook direct waar ze moeten zijn.

  ===========

  TIP: via het menuitem ‘Categorieën’ kan je ook een item als sport, fc zwolle, of uitgaan selecteren.


  ⚠️ Meld

 71. En nu de hele link ghehe!

  PS kan er ook een heel hoekje komen voor het onderwaterhockeyen? Daar heb ik namelijk helemaal geen verstand van (natuurlijk, mijn probleem 🙁 )


  ⚠️ Meld

 72. @Marieke de tweede
  De laatste twee waren filmpjes, maar de Admin heeft ze helaas
  veranderd in een jpg-bestandje :'(
  Als je ze als nog wilt zien, hoor ik het wel.


  ⚠️ Meld

 73. Dick, Sv Zwolle staat volgens mij veilig en speelt nergens meer om, maar om heel eerlijk te zijn ben ik TE lang al niet meer gaan kijken 🙁


  ⚠️ Meld

 74. Bedankt Natasch, gaan we uit van geen feest bij de geel/zwarten. Piet is nog te druk met de FC zag ik in De Swollenaer. Misschien volgende week, anders moet Harry ’t maar ff doen. Volgende week is het in elk geval (een week) overzichtelijker 😉

  Ja, SV Zwolle A1? Gefeliciteerd dan alvast met je broertje.


  ⚠️ Meld

 75. Even voor alle duidelijkheid Hattem heeft wel een aantal terrasjes, namelijk: gelderkamp, rozemarijn, stroget, pandje, sporthoek, stekkie, truffel, spookhuis, franse school, de tinne, ridderhof en inderdaad bij KOKO thuis 😀 maar aan de ijssel en bij de carpool kan ook hoor 😉


  ⚠️ Meld

 76. Maandagmiddag heb ik op een terras gezeten in Hattem. Er is inderdaad niet veel keus Dick. Maar het heeft wel wat. Er is niet zoveel lawaai als in Zwolle. Nadeel is dat de auto’s wel door het centrum mogen. Ik heb gezien dat een zwollenaar die net van het terras afkwam en weg wou fietsen omstreeks 18.30 uur bijna omver werd gereden door een automobilist die even niet uitkeek.


  ⚠️ Meld

 77. Heb wel eens gehoord dat iemand vaak bij sporthoek kwam idd. Auto’s door de stad vind ik ook een groot nadeel Assendorper.
  Kan niet wachten tot het plein voor het oude postkantoor in Zwollywood een ruim opgezet terrras wordt. Met veel muziek en vertier, er schijnen al plannen te zijn. Maar de datum is nog niet bekend, geloof ik. Ga weer Manchester kijken; deftige Ronaldo-goal!


  ⚠️ Meld

 78. KOKO is zeker de goedkoopste en kent geen sluitingstijd. Ook komt er bij koko een hapje op tafel. één nadeel,koko lust zelf ook een hapje. 😀


  ⚠️ Meld

 79. Ingezonden:

  Op dinsdagavond heeft er rond 23:35 een brand gewoed aan de 1e bothofstraat.
  Het ging om afval/oud vuil wat klaar stond om opgehaald te worden.
  Vermoedelijk is het aangestoken.
  Politie en brandweer waren snel ter plaatse en het vuur was dan ook snel geblust
  Rond 23:50 keerde rust terug.  ⚠️ Meld

 80. Cover your ears
  Voor de muziekliefhebbers is d’r vanavond een coverband wedstrijd in Hedon.

  Voor wie een retestrakke Metallica imitatie (oudere werk) wil zien, zekers een aanrader!
  Zie: http://www.youtube.com/watch?v=WCwz2mBqNbg

  Overige gecoverde bands (niet gezien, dus ik kan er weinig over zeggen): Velvet Underground, Blink 182, Weezer en Jeff Buckley


  ⚠️ Meld

 81. Als bewoonster van de 1e Bothofstraat vraag ik mij af waarom het nodig is om grof vuil 2 dagen te laten staan op de openbare weg.Dit is vragen om moeilijkheden.


  ⚠️ Meld

 82. Geen flauw idee, ik heb maar 1 voorronde gezien (vanavond is de finale).
  Dat was met een Guns ‘N’ Roses en Metallica coverband.

  Mocht hij meegedaan hebben, dan hoop ik voor plantje dat hij niet in die GNR coverband zat…..


  ⚠️ Meld

 83. Hmmm… Eigenlijk is dit verhaal een beetje aan mij voorbij gegaan!

  We spelen wel in de voorronde van de Clash of the coverbands. Maar dat is tegenwoordig niet meer in Zwolle. Misschien is de reden daarvoor wel, dat men bij Hedon een eigen wedstrijd heeft!


  ⚠️ Meld

 84. Is een duur bestuur geweest voor Zwolle. 250k, en wij moeten die ongein met z’n allen betalen? Want dat bestuur en Jan samen verder kunnen lijkt onlogisch.


  ⚠️ Meld

 85. Maar die hebben dit conflict veroorzaakt. Kan de FC dit betalen, gaat dit tenkoste van de kwaliteit van het 1e team of durven ze ook nog de hand op te houden bij de gemeente? Dat laatste zou ik niet durven.


  ⚠️ Meld

 86. Eigenlijk wordt hiermee het bestuur zwaar in het ongelijk gesteld en wordt hiermee bevestigd dat ze zwaar voor schut staan. Maar goed dat ze per direct pleitheine zijn! Dat is het goede aan deze zaak!


  ⚠️ Meld

 87. Volgens rtvoost zou de brand zijn op de bovenverdieping van de vestiging van H&M

  Dit meldde de Swollenaer eerst ook, maar nu is dat daar veranderd in Aktie Sport. Geen idee wat juist is.. aangezien er ook berichten gaan dat er aan het Gasthuisplein parallel aan de Diezerstraat brand is. Aan de rook gezien kan dit kloppen volgens http://twitpic.com/3egal/full als foto.

  Het schijnt inderdaad bij café The Living Room te zijn (woning boven het café, dank Spems @ Twitter). De Diezerstraat is afsloten en mogelijk is er asbest vrijgekomen… ook het Gasthuisplein is nu afgesloten.


  ⚠️ Meld

 88. @ Dick
  Mochten zij de hand ophouden bij de gemeente schaam ik mij diep!! Maar ik denk eerder dat ze met de collecte bus door de business club gaan.

  @Joppuh
  Dit bevestigd idd eens te meer hoe belachelijk het ex bestuur zich heeft gemaakt!


  ⚠️ Meld

 89. @ Natascha, het zal allemaal wel. Maar ik wil in eerste instantie geen euro aan dit gestumper mee betalen. Geloof ook nooit dat een extra financiële injectie door de gemeenteraad komt.
  Zou héél mooi zijn als sponsoren voor dat geld wilden opdraaien. Kunnen ze gelijk landelijk mooi reclame mee maken:

  Sponsoren redden betaald voetbal.
  —-In Zwolle maken sponsoren gestumper ex-bestuur “goed”

  Het is ook nog aftrekbaar.
  Maar ben net terug. Wat is Jan’s eerste reactie? Zou ie eventueel nog kunnen blijven? Begreep dat diverse mensen zouden opstappen als Jan terug zou komen?


  ⚠️ Meld

 90. Ik weet er maar van 1 zeker dat ie opstapt als Jan terug komt en dat is Derk.

  Het zou niet slim zijn als ze nu alweer hun hand gaan ophouden, ze hebben net de garantstelling tot 0 gemaakt en dan nu alweer hand ophouden. Dat gaat er bij mij niet in. Dus zit er maar 1 ding op. Jan terug op het veld.


  ⚠️ Meld

 91. admin idee… Is het niet handiger om de nieuwe reacties ^boven^ neer telaten zetten? In mijn ogen is 200 berichten naar beneden scrollen niet de makkelijkste optie.


  ⚠️ Meld

 92. Koko heeft vandaag een culinaire rondgang door Hattem gemaakt, volle terrassen, veel muziek, hapje en drankje, alles was aanwezig. Koko heeft de buik vol en moet rest van het weekend vasten 😀 😉


  ⚠️ Meld

 93. @koko, ik weet niet of ik de enige ben, maar ik vind mensen die zichzelf in de derde persoon enkelvoud aanspreken nogal irritant.


  ⚠️ Meld

 94. ik weet niet wat je bedoelt, maar koko is koko en jij bent geloof ik niet de Assendorper die ik van de weblog ken. over irritant gesproken!!!! 🙁 :'( 😛


  ⚠️ Meld

 95. Was weer heel gezellig 30 avond in het dorp van het cluppie dat boven BQ staat. Velen ook van buiten Berkum. Eric had de boel goed onder controle. Interessante ontmoetingen o.a. met die gozer die met Gert-Jan Kok in een band speelt. Sh*t hoe heette die site ook alweer.
  Muziek mocht wel wat meer écht jaren ’80…dus de Voorstraat muziek van The Fonz & The Docter. Of live-muziek van Plantje of bovenstaanden? We horen wel weer over het vervolg!


  ⚠️ Meld

 96. Dick,
  Waarom moet BQ er altijd bij gehaald worden? Staat Berkum toevallig 2 dagen boven BQ kun je de weelde al niet meer verdragen.
  Heeft Berkum ook een succesvolle damesafdeling? Dames 1 BQ staat toevallig wel op de 4e plaats in de landelijke hoofdklasse.  ⚠️ Meld

 97. Haha Plantje: 30-plus=scheldwoord! Kan me er alles bij voorstellen. Maar voor sommigen maakt de leeftijd niet uit, die zijn niet zo “eeuwig-jong syndroom”. Wel tussen de oren, dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 98. Hé Berend, da’s al weer wat langer geleden. Berend G. was het toch?
  Mooi dat Berkum eindelijk boven die mensen staan die momenteel in zwaar weer zitten. Begreep zaterdag dat het organisatietechnisch goed zit bij de zwart/witten. Edwin D. was positief en een charmante dame van het vrijwilligerskorps. Bovendien liepen er velen te schreeuwen over het cluppie. De grote trainer Jan L.zag het echter bij de BQ-jeugd ook nog wel zitten. Vergelijken is altijd leuk natuurlijk.
  Denk dat Berkum het seizoen wel afmaakt boven BQ. Jij niet?

  Qua dames zijn ze bij BQ natuurlijk al jaren goed bezig op hoog niveau. WVF wilde ook met een damesteam beginnen, dit is helaas weer mislukt.
  Bovendien heeft BQ een toptrainster voortgebracht, mijn ex-buurmeisje loopt nu bij FC Twente. Ze liep stage bij Co Adriaanse (die hopelijk ook weer terug komt…..AZ?).  ⚠️ Meld

 99. Er is in zwolle gewoon weinig sympathie voor het arrogante be quick met de bla bla verhalen over singapore en hoe rijk de stichting van het 1e wel niet is. met een verlicht despoot als voorzitter die het zinkende schip verlaat bij noodweer. Om dan vervolgens gemeenschapsgeld te (moeten) lenen valt slecht bij de gewone man die ervan houdt om netjes op de zuurverdiende centjes te passen. Hierom wordt steeds be quick erbij gehaald Berend.


  ⚠️ Meld

 100. Goed verhaal Joop, maar veel leden van BQ zijn goed te pruimen hoor.
  En vv Berkum ging toch ook naar Spanje oid om te overwinteren.

  Succes met je scriptie, als je wetenschapper wilt worden moet je nog wel ff doorbijten.

  Koko dan, zit jij bij ‘Atto ‘Eim waar Willem H. veurzitter is?  ⚠️ Meld

 101. Dat is inderdaad niet de Assendorper die je van de weblog kent, Koko. Die Assendorper ben ik. Op deze weblog altijd reacties gezien van assendorper en Assendorper. Dat zijn twee verschillende personen. Nu komt er weer iemand met de naam Assendorper. Wil de nieuwe Assendorper om verwarring te voorkomen a.u.b. een andere naam gebruiken?


  ⚠️ Meld

 102. Zeer terecht, ik hoop dat de fc Zwolle Everse voor zijn geld kiest (en Everse is géén ei!)
  Nieuw spreekwoord. Everse voor je geld kiezen krijg je er grrrratisssss bij!


  ⚠️ Meld

 103. Daar maak ik zo een nieuwe hyve voor aan! En wat een prachtig uittenue heeft fc Zwolle toch dit seizoen, daar geniet ik dan wel weer van iedere keer!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.