Carnaval 2018 - Foto: Gonny van Duinen Fotografie
Carnaval 2018
Foto: Gonny van Duinen Fotografie

SOT-tribune staat met carnaval op Grote Markt

Zwolle – Tijdens de carnavalsoptocht in Zwolle zal ook dit jaar de welbekende tribune worden geplaatst op de Grote Markt. De organisatie is in handen van de Sassendonkse Optocht Tribune (SOT).

De tribune voor jong en oud geeft een geweldig zicht op de Sassendonkse carnavalsoptocht. Op carnavalszaterdag 18 februari is de tribune vanaf half twee ’s middags geopend. In afwachting van de optocht is er natuurlijk een gezellig voorprogramma met diverse Sassendonkse artiesten. De organisatie trakteert op een hapje en een drankje, te verkrijgen aan de bar. Betalen met carnavalsmuntjes is mogelijk. Wordt de nood te hoog, dan is er een toiletvoorziening.

De gehele opbrengst van de tribune komt ten goede aan de optocht, aldus SOT. “Het geld wordt gebruikt voor extra muziek en ruimere start- en prijzengelden waardoor de kwaliteit van de optocht wordt verbeterd.”

Kaarten bestellen voor een mooie zitplaats met uitzicht op de Sassendonkse optocht kan nu in de voorverkoop. Ze kosten 8 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij Scholten Fietsgoed Centrum, Luttekestraat 13 of via mtijhaar@gmail.com, onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal kaarten. De SOT verwacht ook nu weer een uitverkochte tribune. Eventuele overgebleven kaarten zijn aan de tribune verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Artikel delen: