Deltion presenteert zich tijdens Kom in de Kas

Zwolle – Twaalf studenten van de International Hospitality School van het Deltion College presenteren zich zaterdag 4 en zondag 5 april a.s. tijdens de 32e editie van Kom in de Kas; het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. De studenten werken van 10.00 tot 17.00 uur aan heerlijke gerechten, bereid met producten rechtstreeks uit de kassen van tuinbouwbedrijven in IJsselmuiden. 

Onder het motto: ‘Kom kijken hoe het werkt’, nodigen zeven tuinbouwbedrijven in de Koekoekspolder het publiek uit om een kijkje te nemen. De studenten van de opleiding Horeca Ondernemer Manager maken van de groenten van ieder deelnemend bedrijf heerlijke gerechten.Tijdens Kom in de Kas leren de studenten op bijzondere wijze de praktijk kennen. De studenten leren niet alleen met verse producten koken, maar ook op een nette manier vertellen wat ze aan het doen zijn”, aldus Paul Hebrink, docent koken van het Deltion College.

Tijdens Kom in de Kas zijn ruim tweehonderd kassen in het gehele land geopend voor publiek.

Dit jaar staat het evenement in het teken van arbeid en scholing. In de glastuinbouw werken namelijk ruim 150.000 mensen. De studenten van het Deltion College zijn aanwezig in IJsselmuiden. Alle deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de grote ballonnen, die boven IJsselmuiden zweven. Meer informatie: www.komindekas.nl 

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Nou ik ga er niet meer heen de vorige keer dat je mocht komen in de kas was ik er heen gegaan en had me vantevoren een beetje lopen inleven dus ik die kas in en een heleboel mensen en ik ga daar een beetje bij wat komkommers staan en een beetje staan frunnikken en trekken enzo en ik kom dus, ook over die komkommers heen en een beetje over de schoen van een medewerker, en die werd met toch kwaad en allemaal mensen kwaad dus ik zeg, da’s toch ook natuur? Maar toen werd ik hardhandig vastgegrepen en toen moest ik weg. ik kom dus nooit meer in de kas.


    ⚠️ Meld

  2. Na zelfs 3 keer lezen lijkt het me beter om daar ook maar niet naar toe te gaan nee. Vrij vies allemaal wat er gebeurd?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.