Tiendaagse Hotspot Super Special – 1 APRIL

Zwolle – De aangeboden nieuwsserviceauto was een heerlijke 1 april-grap. Als Weblog Zwolle team hebben wij genoten van de vele felicitaties die wij mochten ontvangen bij de geboorte van ons kindje, de Weblog Zwolle nieuwsserviceauto. Veel bezoekers hebben intens meegeleefd en dat doet ons goed. Zelfs vanuit het Brabantse land en Leiden kwamen, van oud-Zwollenaren, reacties binnen.

De wens is de vader van de gedachte en wie weet zal een nieuwsserviceauto ooit nog eens een keer voor ons werkelijkheid worden. In de reacties had één persoon het bij het rechte eind en wist ons team redelijk aan het bibberen te brengen. Helaas was de niet te versmaden prijs, aangeboden door onze sponsoren, ook een 1 april-grap. Wel gaat hij met de eeuwige roem strijken en dat is ook niet niks. Graag willen wij ons verontschuldigen voor uw verspilde energie en willen wij iedereen bedanken, die zijn ogen en oren de laatste tien dagen extra wijd open heeft gehad.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Ik vond de bestikkering ook al wat vreemd. Kon er niet precies de vinger opleggen, maar nu is het duidelijk 🙂 Photoshop.

  Goeie grap, ben er namelijk wel helemaal in getrapt.


  ⚠️ Meld

 2. Koko Hattem is er ook ingetrapt en dacht ook dat jullie een wel hele goede sponsor hadden gevonden. Misschien bij deze wel een idee dat er een autobedrijf een auto tijdelijk een auto beschikbaar steld 😀 😀 goeie grap hoor


  ⚠️ Meld

 3. En ook WFvN is erin gestonken. Niet dat de oogjes open geweest zijn om naar de auto te speuren; dat heeft weinig zin als je in Wezep zit. Maar het hele verhaal heb ik geloofd.

  Wel jammer dat jullie niet echt zo’n wagen hebben ontvangen. Het zou best een mooi gebaar geweest zijn.


  ⚠️ Meld

 4. Dus toch.
  Viel mij na enkele dagen ook al op dat de auto nog niet gespot was, maar volgens mij heeft de grap aardig gehouden 🙂

  En dan nu de hint naar de sponsor: weblogzwolle kan wel een auto gebruike 😉


  ⚠️ Meld

 5. geschreven door Koko Hattem, op 23 maart 2009 om 15:49
  Ik zag hem vorige week bij de garage staan telt dat ook mee smilies/wink.gif smilies/grin.gif

  MAAR:

  geschreven door Joep, op 27 maart 2009 om 16:58
  Persoonlijk denk ik zelf dat dit een photoshop project is. En dan in de nieuwe maand… 1 APRIL!

  geschreven door André, op 29 maart 2009 om 17:00
  @Joep:
  Nu je het zegt.
  Vanaf het moment van plaatsen van het bericht was het 10 dagen tot 1 april.
  Daarnaast is er pas 1 melding geweest dat de auto wellicht gespot was (Barend op 26 maart), waar niet door Admin op gereageerd is…

  geschreven door bernard, op 29 maart 2009 om 19:06
  In dat geval heeft Joep deze hotspot gewonnen!

  en bij die laatste quote sluit ik me VOLLEDIG aan 🙂


  ⚠️ Meld

 6. @Tim
  Je hebt gelijk, Joep heeft gewonnen, maar helaas was ook deze prijs een onderdeel van de 1 april-grap. Zoals in het artikel al aangegeven, de eeuwige roem is wel voor hem. Daar is hij denk ik wel gelukkig mee.
  Stilletjes denk ik trouwens dat wij de winnaars zijn.


  ⚠️ Meld

 7. koko dacht dat als weblog de auto idd heeft hij natuurlijk ook in een garage moet hebben gestaan. Koko was twee keer fout. Zowel er in gestonken als gegokt dat de auto in een garage had gestaan. Beetje dom van Koko :'( 😀


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.