Oproep Stichting Voetbalvrienden Van Zwolle

Zwolle – De Stichting Voetbalvrienden Van Zwolle is diep teleurgesteld dat het vrijdag 27 maart jl. na de wedstrijd tegen FC Den Bosch, toch tot ongeregeldheden is gekomen en werpt zich dan ook verre hiervan. Na zoveel inspanningen van alle supporters, om op een constructieve maar vooral geweldloze wijze de onkunde en het onrechtvaardige handelen van het huidige bestuur, directie en management van FC Zwolle aan de kaak te stellen en hen tot aftreden te bewegen, hebben wij aan deze afloop een zeer bittere smaak in de mond overgehouden.  

Maar naar aanleiding van vele gesprekken met supporters die in die situatie terecht gekomen waren danwel van een afstand hebben staan toekijken, stellen wij onszelf de vraag wat de precieze aanleiding hier voor was en of de procedures op het gebied van het laten vertrekken van de bezoekende supporters wel op een juiste wijze zijn gehanteerd.Daarom verzoeken wij een ieder die betrokken is geraakt of ooggetuige is geweest of verdere informatie kan verschaffen, om contact op te nemen via voetbalvriendenvanzwolle@gmail.com  en hun verhaal te doen.

Wij willen hier zeer graag helderheid in hebben en verzoeken jullie dan ook om duidelijk weer te geven wat er in jullie ogen plaats heeft gevonden. Stuur daartoe ook persoonlijke gegevens mee, want met anonieme verklaringen kunnen wij weinig aanvangen. Mocht het nodig zijn en mogelijk blijken om hier juridische vervolgstappen aan te geven, dan zullen wij daar op de juiste wijze naar handelen. Vooralsnog gaan wij er van uit dat het een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden is geweest… 

Voor vanavond staat er een bijeenkomst tussen supporters en de Commissie van Goede Diensten gepland en wij roepen een ieder hier bij op om daar bij aanwezig te zijn en je stem op een fatsoenlijke maar duidelijke wijze te laten horen. Het is belangrijk dat wij in gesprek blijven, want dat lost meer op dan loos geschreeuw of het toepassen van geweld. Bereid eventuele vragen en opmerkingen goed voor en probeer het rustig te verwoorden met argumenten. Maar bovenal is het belangrijk dat een ieder de leden van de Commissie van Goede Diensten respectvol blijft benaderen en behandelen. 

Met vriendelijke groeten, namens de Stichting Voetbalvrienden Van Zwolle,

Larry Breunis<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Beste supporters en commissie van Goede Diensten een heel goede
    avond toegewenst en veel wijsheid. Op deze wijze moet het lukken; ga niet uit van verborgen agenda’s en benader elkaar met respect, en met goede bedoelingen dan komt het altijd goed.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.