Jongen van geld beroofd

Zwolle – Maandagmiddag 30 maart, tussen 12:00 en 12:30 uur, is een 10-jarige jongentje, op het Bachplein door drie knapen van zijn fiets getrokken en van een klein geldbedrag beroofd. Het gaat om drie blanke jongens van rond de 14 jaar. Eén van hen droeg een zwarte pet en zwarte bontjas; één een zwart vest met capuchon en één een bruin vest met capuchon.

Het drietal verdween naar hun fietsen, verderop in het winkelcentrum. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze beroving wordt gevraag contract op te nemen met de politie via 0900-8844. De jongen deed, dinsdag 31 maart, samen met zijn moeder aangifte. Naar de aangifte wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Maar hoe moet je zulke jochies aanpakken?!? Als ze zich nu al dit soort dingen in hun hoofd halen en uitvoeren kun je toch niet hopen op een gezond stukje verstand?!?


    ⚠️ Meld

  2. ik vermoed dat deze 3 jongens al eerder op weblogzwolle hebben gestaan.. ging toen ook om een eenzelfde soort misdrijf maar speelde zich toen af in Stadshagen kan iemand zich dat nog herinneren?


    ⚠️ Meld

  3. weten ze zeker dat het mannetje niet stiekem wat snoep heeft gekocht?? 😉 tis natuurlijk ernstige zaak. zijn er geen camera’s in dat winkelcentrum?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.