“Kleur bij de deur” wedstrijd op het CCC

Zwolle – Van een groen lintje op het shirt tot groen geschilderde gezichten , handen en haren: Alle VMBO-ers waren gisteren op het Carolus Clusius College goed te herkennen. De eerste twee jaren van het VMBO ga je naar het CCC, het 3e en 4e jaar doe je op Talentstad. In het tweede jaar ga je geregeld een kijkje nemen op Talentstad zodat je alvast kan wennen en de overstap heel makkelijk kan maken. Om de link met Talentstad ook zichtbaar te maken in het gebouw van het CCC is gekozen om alle deuren van de VMBO afdeling de Talentstad groene kleur te geven.

 

Peter Oskam, teamleider VMBO 1 en 2 vertelt dat het idee voor de wedstrijd “kleur bij de deur” ontstond toen een collega met een groene trui bij een groene deur stond en voor de gein zei: ‘ik kleur zo mooi bij de deur’. Meteen zagen we daar een leuke wedstrijd in. De klas die het mooiste groen was kreeg een lekkere groene slagroomtaart !

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Leuke actie, zoon van koko zit ook op ccc en had ook wat groens aangedaan, maar koko dacht dat het om een 1 april grap ging. Dus niet!! 😀


  ⚠️ Meld

 2. Hahaha, myn klas!
  Hahahaha, dat is myn klas! 😛
  Wij hebben gewonnen! ;D
  Ik ben de 4e van de onderste rij! 😉
  Was wel grappig!

  xxx, Vera’


  ⚠️ Meld

 3. groen!!
  Leuk dat deze klas gewonnen heeft……maar eigenlijk had de prijs moeten gaan naar de leerlingen van TH1A want die waren toch echt het mooist. Lekker dwars in zwart wit.


  ⚠️ Meld

 4. Deze klas heeft echt hun best gedaan om aan de opdracht te voldoen en hier zijn ze dan ook heel goed in geslaagd, terrecht gewonnen dus!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.