Zwolle presenteert uniek meertalig fotoboek

Zwolle – Tijdens de Dag van de VVV op zaterdag 18 april wordt het viertalige Zwols fotoboek gepresenteerd. Zwolle Marketing heeft in samenwerking met Bears Publishing een uniek fotoboek van Zwolle ontwikkeld. Hiermee gaat een jarenlange wens van de toerist en consument in vervulling. Verschillende thema’s als historie, groen, smaak, architectuur, winkelen, evenementen en cultuur komen in het fraaie fotoboek aan bod. Het fotoboek, getiteld ‘Beleef Zwolle’, is een full colour boekwerk van 64 pagina’s en bevat naast de Nederlandse taal ook begeleidende teksten in het Duits, Engels en Spaans. Het is dan ook zeer geschikt als souvenir, (relatie)geschenk of als bewaarexemplaar.

 

Tijdens de Dag van de VVV op 18 april ontvangt u bij aankoop van het Zwols fotoboek’Beleef Zwolle’ gratis een wandel- of vaarroute door Zwolle cadeau! U heeft daarbij de keuze uit een drietal exemplaren. Voor de wandelaars kunt u een keuze maken tussen enerzijds de ‘Thomas a Kempisroute’ of anderzijds de wandeling ‘Assendorp in de stroom’. Ontdekt u Zwolle en haar omgeving liever vanaf het water dan kunt u kiezen voor de vaarroute ‘Zwolle vanaf het water’. De prijs blijft dan beperkt tot slechts € 9,95.

Voor deze Aktie geldt: OP=OP

Deze actie is alleen geldig op 18 april tijdens de Dag van de VVV in de nieuwe VVV-winkel aan de Grote Markt 20 (Hoofdwacht). Bent u niet in de gelegenheid naar de Dag van de VVV te komen? Van 20 april t/m 31 mei ontvangt u 25% korting op desbetreffende wandel- of vaarrouteboekjes bij aankoop van het fotoboek ‘Beleef Zwolle’. Openingstijden VVV-winkel: ma 13.00-17.00 uur, di t/m vr 10.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Artikel delen: