Nieuwe campus Deltion stimuleert samenwerking

Zwolle – Studenten van afdeling Horeca, Mode, Beauty en Audiovisueel van het Deltion College organiseren ter voorbereiding op de eindejaarsmodeshow, 6 april a.s. een gezamenlijke workshopdag. Deze workshopdag vindt vanaf 13.00 uur plaats in Ristorante Giuseppe, één van de leerbedrijven van het Deltion.  

De workshopdag start met een lunch, verzorgd door studenten van afdeling Horeca in Ristorante Giuseppe. Aansluitend geeft een medewerker van Special Cosmetics B.V, een workshop ‘Make-up voor op de catwalk’. Special Cosmetics is een Groothandel in parfums en cosmetica, schoonheidsproducten en artikelen voor lichaamsverzorging. Tijdens deze workshop leren de studenten van afdeling Mode en Beauty met welke facetten ze tijdens de modeshow rekening moeten houden. Aan het eind van de workshop worden de studenten van afdeling Mode en Beauty aan elkaar gekoppeld.

Vervolgens brengt voormalig model Kim Vos een bezoek aan de campus, met als doel de studenten van afdeling mode de kneepjes van het vak te leren. Dit doet ze tijdens een workshop ‘Catwalk lopen’ op de centrale Boulevard van het Deltion College.  

De studenten van afdeling Audiovisueel maken een making off van zowel de workshopdag als alle andere activiteiten ter voorbereiding op de eindejaarsshow. Deze making off wordt tijdens de modeshow van 3 juni a.s. aan het publiek getoond. 

Artikel delen: