Bert Beun - Foto: Ingezonden foto
Bert Beun
Foto: Ingezonden foto

Bert Beun verlaat bestuur Deltion College

Zwolle – Bert Beun stapt na ruim elf jaar op als lid van het College van Bestuur bij het Deltion College. Hij start per 1 april als bestuursvoorzitter bij de Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie.

Bert Beun was tien jaar bestuursvoorzitter bij Deltion. In januari 2022 nam Thea Koster de rol van bestuursvoorzitter van hem over en trad hij toe tot het bestuur van de MBO Raad. Bert Beun: “De afgelopen jaren heb ik Deltion zien ontwikkelen tot een echt merk waar anderen mee willen samenwerken. Een merk met hoge scores op studenten- en medewerkerstevredenheid en met een goede naam. Niet alleen in de regio maar ook landelijk.”

“In deze afgelopen periode hebben onderwijsteams – met ondersteuning van de diensten – een transitie gemaakt van onderwijsprofessionals naar partner voor studenten en voor het bedrijfsleven, met aandacht voor het belang van leven lang ontwikkelen,” aldus Bert Beun. “De kans om als bestuurder te starten bij de Goldschmeding Foundation kwam nu voorbij en geeft mij de mogelijkheid om me te binden aan een prachtige organisatie met doelen die passen bij mijn kijk op een mooiere en betere wereld.”

Roland Kip, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij zijn Bert meer dan erkentelijk voor zijn bijdragen aan de ontwikkeling van Deltion naar een stabiele organisatie en een prominent mbo voor Zwolle met een zeer sterke regionale uitstraling. Bert heeft in- en extern veel voor Deltion betekend. Wij wensen hem heel veel succes in zijn mooie nieuwe functie.”

De opvolgingsprocedure voor een nieuw lid voor het College van Bestuur van Deltion zal spoedig in gang worden gezet.

Artikel delen: