Gratis falafel eten in de Diezerstraat

Gratis falafel eten in de Diezerstraat

Zwolle – Restaurant FLFL opent 3 februari haar deuren in Zwolle. Om dat te vieren delen ze van 12.00 tot 20.00 uur gratis falafel uit aan iedereen die langskomt aan de Diezerstraat 117 in Zwolle.

In het restaurant wordt uitsluitend falafel geserveerd. Elke dag wordt de falafel gemaakt met salade en huisgemaakte sauzen en daarna in een wrap gerold. “De wraps zijn zo ontworpen dat deze zowel in de zaak, onderweg als elders zonder knoeien gegeten kunnen worden. Bovendien zijn de wraps met alle inhoud volledig vegan en kunnen ze indien gewenst ook geheel glutenvrij gemaakt worden,” zegt FLFL in een persbericht.

Om iedereen in Zwolle kennis te laten maken met met het restaurant kan je op de openingsdag vrijdag 3 februari van twaalf uur ’s middags tot acht uur ’s avonds gratis falafel komen eten in de nieuwe vestiging aan de Diezerstraat.

De falafelketen is enkele jaren geleden met een bakfiets op de markt in Groningen begonnen. Later volgde een aantal vaste locaties elders in het land. Na enkele maanden verbouwen is het nu de beurt aan Zwolle.

Artikel delen: