Overige politieberichten

Zwolle – Op vrijdagavond 3 april werden drie mannen (18, 43 en 56 uit Zwolle) aangehouden voor het ingooien van een ruit van een woning aan de Fivel. Aanleiding voor het incident was een eerder ontstaan conflict met de bewoners van de woning. Een van de bewoners deed tevens aangifte van bedreiging. De aangehouden mannen werden overgebracht naar het bureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

– Een 68-jarige Zwollenaar werd zaterdagmiddag 4 april aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had bij een winkel aan de Dobbe diverse levensmiddelen weggenomen. De man krijgt een winkelverbod en een proces-verbaal. 

– Een 16-jarige jongen uit Zwolle deed zaterdagmiddag 4 april aangifte van mishandeling. Hij zou tijdens een voetbalwedstrijd aan de IJsselcentraleweg zonder aanleiding geslagen zijn door een speler van de tegenpartij. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Die uit Wezep is op de Rondweg in Wezep gebeurd, lees ik net in je link. De Rondweg staat bij mij nou niet echt bekend als een weg waar rustig gereden wordt. Hoe dan ook, altijd vervelend en triest.


  ⚠️ Meld

 2. Hoor net op het radio-1 journaal dat er 4 motorrijders zijn omgekomen dit weekend. Bij aanvang van het motorseizoen schijnen altijd veel ongelukken plaats te vinden. Auto’s en motoren schijnen slecht rekening met elkaar te houden. Triest inderdaad.
  Nu.nl heeft er ook wat over


  ⚠️ Meld

 3. Vandaag ook nog een motormuis gezien die zich (aan z’n gedrag te zien) graag eens om een boom wil vouwen. Bij de verkeerslichten over de strook voor linksaf met hoge snelheid de auto’s voorbij racen om ook door groen te rijden en vervolgens met hoge snelheid verder te jakkeren.
  Gelukkig zijn er ook motorrijders die gewoon netjes rijden (en soms ook wel ‘voorkruipen’ bij verkeerslichten maar dan met gepaste snelheid en op fatsoenlijke wijze)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.