Rijbewijs ingevorderd op Hasselterweg

Zwolle – Op de Hasselterweg is zaterdagochtend 4 april het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige automobilist uit Genemuiden.

De man reed 135 waar 70 km/uur is toegestaan. Hij kreeg ook een proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. deze mensen die veel te hard rijden moeten ze buiten het rijbewijs ook de auto innemen en niet meer terug geven, auto verkopen en het geld steken in de zorg met name de zorg die gegeven wordt aan hen die door hard rijders zijn aangereden


  ⚠️ Meld

 2. je moet nooit dat doen wat de automobilist wil, die rijdt het liefst zo hard als z’n auto kan, de regels zijn er niet voor niets, dus afpakken z’n speeltje de heilige koe, daar leren ze van, anders niet.


  ⚠️ Meld

 3. Heb je een beetje een hekel aan automobilisten nina? Waarom? Ik denk dat jij het toch ook niet leuk zou vinden als iemand jouw hobby afneemt?

  Ik zeg niet dat iedereen overal maar moet kunnen jakkeren wat hij/zij wil, maar ik vind dat je wel een beetje overdrijft naar de andere kant toe.


  ⚠️ Meld

 4. Hallo zeg…. we praten hier over 135 km/h waar 70 km/h is toegestaan. De persoon in kwestie heeft vermoedleijk 140 of meer op z’n teller gehad. Dat is dus 100% overschrijding.

  Hobby afpakken? Deze hobby hoort op het circuit thuis en niet op de openbare weg. Dit is een illegale hobby die hij uitvoert.


  ⚠️ Meld

 5. Ik weet ook niet precies wat Nina bedoelt maar ik vat het op als:

  Autmobilist die te hard rijdt en dan de snelheid gaan ver hogen? Dat is belonen van z’n overtreding. De regels zijn er zoals ze zijn. Kunnen ze zich niet handhaven. Kunnen ze dat niet, dan flink aanpakken.

  Ik neem aan dat Nina dat ook nog wel met enige nuances bedoelt en niet bij 1 km/h te hard keihard afpakken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.