Medewerker tankstation mishandeld

Zwolle – Aan de Nieuwe Deventerweg is zondagochtend 5 april een 20-jarige medewerker van een tankstation mishandeld door een 62-jarige Zwollenaar.

De verdachte had zaterdag getankt en kon toen niet betalen. Hierop was een schuldbekentenis opgemaakt. Zondag kwam de man terug met een acceptgiro waarmee hij wilde betalen. Omdat de medewerker niet wist of dit wel kon, wilde hij even overleggen. Hierop griste de verdachte de schuldbekentenis van de balie en liep weg. Het slachtoffer volgde hem naar zijn auto waar het tot een worsteling kwam en de 20-jarige vol in zijn gezicht geslagen werd. Na nog een paar maal bedreigingen te hebben geuit, is de verdachte vertrokken. Op basis van het kenteken van de auto, kon de politie hem even later bij zijn woning aanhouden. Er is proces-verbaal opgemaakt. De man is vanwege zijn psychische gesteldheid met een inbewaringstelling (IBS) opgenomen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Nogal populistisch, is De Telegraf ongetwijfeld mee begonnen. Er is één hele belangrijke weg om andere straffen te krijgen. Via een voorstel tot wetswijzigig door de 2e Kamer.


    ⚠️ Meld

  2. Wat is dat toch met iedereen, dat men altijd suggesties doet over de aard en zwaarte van de straf die iemand zou moeten hebben?

    Logisch nadenken misschien? Om te voorkomen dat hij een volgende keer mij of jou neerslaat moet je hem van de straat halen en in een inrichting aan zijn psychische gesteldheid gaan werken.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.