Kaartverkoop LEGO® World 2009 gaat van start

Zwolle –Van donderdag 22 tot en met dinsdag 27 oktober 2009 staat kinderplezier centraal in de IJsselhallen in Zwolle tijdens het grootste LEGO®  spektakel ter wereld: LEGO World 2009. Ruim 5 miljoen LEGO steentjes, 80.000 bezoekers en 22.000 m² vloeroppervlakte. Levensgrote LEGO bouwwerken in een sfeervol aangeklede omgeving. Een evenement vol activiteiten en bezienswaardigheden zijn de basis voor een dag ongekend genieten voor kinderen én ouders.  

LEGO World wordt dit jaar nog groter in oppervlakte om te beantwoorden aan de vraag om dit altijd uitverkochte evenement te kunnen bezoeken. Ook dit jaar is er weer veel te zien en te beleven op LEGO World! Denk bijvoorbeeld aan LEGO City, waar stratenmakers aan het werk zijn en echte bulldozers in de City te zien zijn. Ook de nieuwe lijn van LEGO, Power Miners, is groots aanwezig. Je ontmoet ze in een heuse grot waar je op zoek gaat naar kristallen. Ook nieuw dit jaar is het DUPLO® poppenhuis. Op LEGO World is een groot poppenhuis waar je door de ramen naar binnen kunt kijken. Hier kun je zien hoe een poppenhuis er van binnen uitziet! Uiteraard kun je op LEGO World heel veel met LEGO en DUPLO bouwen en zijn er weer veel bekende artiesten die je in het echt kunt ontmoeten.  

LEGO World is in de herfstvakantie geopend van donderdag 22 oktober tot en met dinsdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 17,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.legoworld.nl vanaf 2 april 2009 en via de speelgoedwinkels van Intertoys (vanaf 24 augustus 2009).

Let op, LEGO World is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent! 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Nu al??? 😮 Het moet niet gekker worden. Het is maar een beursje in de IJsselhallen…

  Ik zeg: eventjes sparen en je kan rond oktober gewoon naar het echte LEGOland. Vliegveld ligt er direct naast en word je niet onder de voet gelopen door al die mensen die vanuit het hele land in dezelfde week in een klein evenementenhalletje LEGOblokjes willen bekijken. Zo ver is Denemarken nu ook weer niet.


  ⚠️ Meld

 2. Met ruim 20.000 m2 vloeroppervlakte spreek je niet meer van een klein evenementen halletje hoor…ok..misschien niet heel fraai maar klein is het absoluut niet!


  ⚠️ Meld

 3. Wilbert, dweil, mijn moeder zei altijd: als je niets positiefs kan zeggen, zeg dan maar helemaal niets.

  Het LEGO evenement is al jaren een gigantisch succes. Kinderen uit heel nederland verheugen zich op een dagje lego kijken met hun ouders of grootouders. We moeten trots zijn dat dit evenement telkens in Zwolle wordt gehouden. Goed voor het imago en de ondernemers van de stad.

  Legoland is vast heel leuk, maar zeker geen alternatief voor een LEGO beurs in de IJsselhallen, die qua grootte direct achter de Brabanthallen staan.

  Daag!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.