Voorjaarseditie Zaterdagnachtkoorts

Zwolle – Aanstaande zaterdag is het in poppodium Hedon tijd voor een frisse editie van Zaterdagnachtkoorts met dj Hans Stroeve. Na een korte rustperiode is de succesvolle en drukbezochte dansavond dit voorjaar terug van nooit weg geweest. Goed rusten en lekker onder de wol kruipen met een warme kruik en enorme kop medicinale thee, was het onleesbare recept dat we aan het prille begin van dit jaar van de dokter meekregen nadat we de Vette Disco Editie van Zaterdagnachtkoorts amper hadden overleefd. Ja, mooi advies, maar zo in april beginnen de doorligplekken toch wel heel erg te jeuken en de voetjes simpelweg te zeuren van verveling. Daarnaast begint de vertrouwde oppas zich af te vragen of ze wellicht iets verkeerd heeft gedaan… 

Om tegemoet te komen aan de vele smeekbedes stoft Hedon daarom zaterdag 11 april de discobollen af, doen ze de stekker weer in de verlichte dansvloer en helpen ze DJ Hans Stroeve met het klaarzetten van zijn uitpuilende platenkoffers vol funky disco platen, authentieke hits, groovende dansvloerkrakers en klassieke rocktunes. Om zeker te zijn van een frisse start neemt DJ Daimy het eerste uur voor zijn rekening. De Koorts is terug van nooit weggeweest, het voorjaar kan nu pas echt beginnen.

Aangezien de economische tijden er nog niet beter op zijn geworden is de compensatie regeling in stand gehouden. Bestel je kaarten online op onze website en krijg € 2,50 korting per kaartje. Je betaalt dan € 7,50. Kaarten zonder korting zijn €10,00 en verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en ’s avonds aan de kassa van Hedon.


Zaterdagnachtkoorts

 

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 11 april

Open                          : 21:00 uur

Aanvang                    : 21:00

Entree                                    : € 10,00 (online: €7,50)

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. 😀 Zag het staan, al een tijdje geleden. Maar we krijgen onze ouders (burgerlijk he) morgenavond. We zijn nl 18 jaar getrouwd.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.