Wijkplatform Berkum

Zwolle – Wijkwethouder Erik Dannenberg nodigt bewoners van Berkum uit voor het wijkplatform Berkum op woensdagavond 15 april aanstaande. De vergadering is in de Weijenbelt, aan de Campherbeeklaan 82. De bijeenkomst start om 20.00 uur.  

Tijdens de bijeenkomst worden onder meer de volgende punten besproken:·       Presentatie ontwikkelingen De Vrolijkheid met het nieuwe zwembad door de heer. R. Draaijer en de heer. R. Eggink, projectleiders gemeente Zwolle ·       Informatie woningbouw Campherbeeklaan, door mevrouw J. Hofman van DeltaWonen ·       Week van de Verbinding; het college op bezoek in Berkum ·       Wijkbudgetten: terugblik met dvd – impressie van de verkiezingsavond.

Wijkwethouder Erik Dannenberg houdt van 18.45 tot 19.30 uur een spreekuur. Men kan dan bij de wijkwethouder terecht met persoonlijke vragen en opmerkingen. Voor het inloopspreekuur moet men zich vooraf aanmelden bij wijkmanager Heleen Gansekoele via telefoonnummer 14038 of via e-mail h.gansekoele@zwolle.nl Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 14 april 2009 om 12.00 uur.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038 of via de website www.zwolsewijken.nl. Ook de data van de verschillende wijkplatforms zijn op deze website te vinden.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Goeie actie. er valt veel uit te leggen over het omstreden verbouwing kranenburgerweg project. misschien is een belletje naar vocaal kunstenaar lucht op zijn plaats om de heren kritisch en objectief op hun plek te zetten. lucht is toch een jongen die zich niet makkelijk in het debat laat tackelen en beslist niet gevoelig is gelikte praatjes.


  ⚠️ Meld

 2. Het heldere licht Lucht met zijn bijeengeraapte bestuur kunnen wat mij betreft beter Madurodan gaan besturen ;)wat een stel waanzinnigen daar met elkaar.


  ⚠️ Meld

 3. EXTRA AGENDAPUNT:
  Tijdens het wijkplatform in Berkum, dat dinsdag 15 april om 20.00 uur in De Weijenbelt aan de Campherbeeklaan 82 plaats vindt, wordt nog een extra punt aan de agenda toegevoegd. Het betreft de aanpak en de opzet van een onderzoek naar de ontsluitingsmogelijkheden van de locatie Vechtpoort.


  ⚠️ Meld

 4. @zwolse
  willem heeft grootste plannen, neem bijvoorbeeld zijn mannetje in cairo die daar zit om de crisis in het midden oosten in kaart te brengen. willem heeft een uitgbreid plannenpakket onderbouwd die de komende verkiezingen nauw uiteen worden gezet.
  _———————————————-

  Ontopic aub!!!

  Het gaat om een wijkplatform in Berkum, Caïro en het Midden Oosten worden daar niet besproken.


  ⚠️ Meld

 5. Sjakel als ik zo dat flutforumpje van jullie bekijk is het duidelijk dat jullie er geen drol van begrijpen.Stelletje idioten bijelkaar daar.


  ⚠️ Meld

 6. ik zal er zeker zijn, de heer Lucht (politiek leider van de LWL) heeft op zijn forum al aangekondigd het vragenuur in zijn eentje wel vol te krijgen. Dat beloofd spektakel !


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.