Familie Weerman koopt 100.000e kaart - Foto: Ingezonden foto
Familie Weerman koopt 100.000e kaart
Foto: Ingezonden foto

Zwolse theaters verkoopt 100.000 kaarten in theaterseizoen 2022-2023

Zwolle – Maar liefst 100.000 kaarten zijn al verkocht voor voorstellingen in seizoen 2022-2023 bij Zwolse theaters. Afgelopen zondag verkocht het theater de honderdduizendste kaart aan de familie Weerman uit Zwolle voor Grease De Hitmusical. De kaartkopers zijn verrast met een mooie bos bloemen.

Directeur Rob Zuidema: “We zijn blij dat ons publiek de weg weer weet te vinden naar het theater. Voor het eerst weer een compleet theaterseizoen na een aantal roerige jaren. Het is dan toch afwachten of het publiek terug gaat komen. Maar gelukkig doen ze dat. We doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk publiek te vinden voor ons diverse aanbod.”

Een goede start van de kaartverkoop in mei heeft onder meer bijgedragen aan de hoge bezoekcijfers dit theaterseizoen. Daarnaast was er veel belangstelling voor gezellige familievoorstellingen met name in december, zoals Soweto Gospel Choir, De Notenkraker, Celtic Steps en De Alternatieve Nachtmis, een eigen productie van Zwolse theaters.

Rondom de feestdagen was bijna alles helemaal uitverkocht, aldus Zwolse theaters. “De bezoeker had veel zin in een avondje uit. Dit werd ook vaak gecombineerd met een diner in Restaurant KEES of in Café Foyé. Het bruist weer in onze theaters.”

Dit theaterseizoen wordt afgesloten met een meerdaagse bespeling van Grease De Hitmusical. De musical Grease is een fenomeen. Het wordt een hit voor jong en oud met een cast van 24 talenten met onder anderen William Spaaij en een live orkest. De swingende musical is te zien vanaf woensdag 12 juli tot en met zondag 16 juli.

Artikel delen: