Parkeerverbod Dokter van Thienenweg

Zwolle – Aan de zuidzijde van de Dokter van Thienenweg geldt vanaf woensdag 15 april een permanent parkeerverbod. Het gaat om de strook grond aan de kant van het ziekenhuis. In samenspraak met ondernemersvereniging OVB is besloten een groenstrook te reconstrueren om parkeeroverlast tegen te gaan. 

Inmiddels worden in het gebied folders verspreid om automobilisten te wijzen op het naderende parkeerverbod. De politie waarschuwt parkeerders in de genoemde zone langs de Dokter van Thienenweg ook. Het verbod zal vanaf 15 april ook met een bord aangegeven worden. Voor het personeel van de Isala klinieken is inmiddels het parkeerterrein van het nieuwe stadioncomplex in gebruik genomen. Deze zomer wordt ook de nieuwe parkeergarage bij het ziekenhuis geopend.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Jammer dat die parkeergarage niet ook op 15 april geopend wordt. Dat ding had toch al lang klaar kunnen/moeten zijn???


    ⚠️ Meld

  2. Wat een wanbeleid weer. Die auto’s staan daar rijen dik omdat er geen andere goede optie is. Normale gang van zaken zou natuurlijk zijn om het parkeerverbod in te laten gaan gelijk met de opening van het parkeerdek, maar nee, niet in Zwolle…ppff


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.