BlueBird Voices tijdens hun optreden in Odeon - Foto: Ingezonden foto
BlueBird Voices tijdens hun optreden in Odeon
Foto: Ingezonden foto

Open repetitie van de Bluebird Voices

Zwolle – Vocal group Bluebird Voices was afgelopen zaterdag te horen bij het evenement Zwolle Zingt. Met meer dan twintig andere koren werd het in hartje Zwolle een heerlijke zangmiddag.

De organisatie meldt dat er veel belangstelling was, de drie zalen van theater Odeon waren meer dan vol. “Volgende keer zijn er grotere zalen nodig,” reageerde de leiding. Elk koor zong er in twintig minuten hun favoriete nummers. De Bluebird Voices presenteerden er hun nieuwste nummer van Pentatonix, getiteld Come along, dat door het publiek enthousiast werd ontvangen. “Ja er was hard voor gerepeteerd, we doen dat steeds op de woensdagavond.”

Wie tussen de 20 en 45 jaar is, ritmisch sterk en toonvast is, vol energie zit en van gezelligheid houdt, is van harte uitgenodigd om op 8 maart een oefenavond mee te maken.

De Bluebird Voices werken met hedendaagse arrangementen uit de popwereld, denk aan Susan & Freek en van Pink. De vocal group houdt ook van uitdagende muzikale uitstapjes. De songs worden a capella uitgevoerd. Het is ook geen statisch koor, de zangers/zangeressen zorgen bij hun optredens voor een eigentijdse performance. “Zingen maakt je blij en het werkt bevrijdend.”

Aanmelden voor de open repetitie kan door naar info@bluebirdvoices.nl te mailen.

Locatie en tijd: Zerboltstraat 63 in Zwolle op 8 maart van 19.30 tot 21.30 uur, inloop 19.15 uur.

Artikel delen: