Landstede Open op dinsdag 14 april

Zwolle – Op dinsdag 14 april 2009 organiseert Landstede het Landstede Open, een informatieavond over de verschillende opleidingen die Landstede aanbiedt. De avond is van 18.30 tot 20.30 uur in Harderwijk, Raalte en Zwolle. Studenten van Landstede verzorgen onder meer demonstraties en workshops, bedrijven zijn vertegenwoordigd en docenten vertellen over alle aspecten van de opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. 

Aan de Fuchsiastraat 1 zijn bij Gezond & Wel en Onderwijs & Opvoeding volop studenten aanwezig om de bezoekers vanuit hun ervaringen te woord te staan en om demonstraties van praktijksituaties te geven. Ook zijn er op vaste tijden voorlichtingsrondes per opleiding. De docenten zijn aanwezig om informatie te verschaffen. Vanuit het Landschap Groen & Dier is er aan de Fuchsiastraat volop informatie over de groene opleidingen in het nieuwe Doepark de Nooterhof. Aan de Ossenkamp 8 is er uitgebreide informatie over het Landschap Vormgeving & Entertainment. Hierin zijn allerlei creatieve opleidingen gebundeld. Ook de Landschappen Handel & Commercie, Office & Management, Veilig & Beschermd, ICT & Technologie aan het Dokterspad 2 presenteren zich tijdens de informatieavond.

Aan het Rechterland 1 kunnen belangstellenden volop informatie krijgen over de Landschappen Vrij & Gastvrij, Mooi & Mode en Sport & Bewegen. Studenten van Vrij & Gastvrij ontvangen de gasten en geven een rondleiding langs de diverse praktijklokalen zoals de luchtvaartcabine, het reisbureau, de hotelreceptie en het animatiepodium. Ook verzorgen ze diverse optredens en demonstraties. Op donderdag 14 mei en maandag 25 mei zijn er meeloopdagen bij Vrij & Gastvrij van 09.00 tot 12.00 uur. Inschrijven kan tijdens Landstede Open. De opleiding Haarverzorging van Mooi & Mode verzorgt een speeddate met kapsalons. Het speeddaten houdt in dat er leerbedrijven aanwezig zijn die de mogelijkheid bieden om de toekomstige of aankomende stagiair(e) of werknemer(ster) te ontmoeten. Het speeddaten is bedoeld voor toekomstige eerste- en tweedejaars BOL en BBL studenten voor het schooljaar 2009/2010.

Bij Sport & Bewegen geeft eerstejaars student Joshua Agteres freestyle soccer demonstraties. 

Voor alle locaties, opleidingen en meer informatie kun je kijken op www.landstede.nl of bellen met het gratis infonummer 0800-0245666

Artikel delen: