Inloopspreekuur Ideeënmakelaar in Aa-landen

Zwolle – In de maand april houdt Annemiek de Wolf, de ideeënmakelaar van Samen maken we de Stad, iedere zaterdag spreekuur in een Zwolse bibliotheek. Zwollenaren kunnen bij haar terecht voor hulp bij uitwerking van hun ideeën over de stad. In de stad leven volop goede ideeën voor de ontwikkeling van Zwolle. De ideeënmakelaar helpt mensen die een goed idee hebben met de realisatie hiervan. Dit doet ze onder andere door praktisch mee te denken en idee-eigenaars in contact te brengen met mensen die iets voor hen kunnen betekenen. 

De ideeënmakelaar is zaterdag 11 april van 10.00 tot 13.00 uur aanwezig in de bibliotheek in de Aa-landen. Ter plaatse zal er onder andere een onderzoek plaats vinden naar de behoefte aan een stadspeelplaats. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Ayse Ekici, initiatiefnemer van dit project. Zij doet dit als afstudeeropdracht. Verder vertelt Adinda Binnerts aan geïnteresseerden over haar plannen voor een website voor dienstenruil. Ook zij studeert af door een businessplan voor haar eigen initiatief uit te werken. De ideeënmakelaar is zoals gewoonlijk benaderbaar voor uitleg over haar functie en bemiddeling bij de uitvoering van ideeën.

Samen maken we de Stad heeft als doel om bedrijven, organisaties en inwoners van Zwolle te laten samenwerken aan de ontwikkeling van de stad. Samen maken we de Stad komt voort uit het besef dat ideeën makkelijker en eerder te realiseren zijn door samenwerking. De ideeënmakelaar bemiddelt in deze samenwerking.

 

Artikel delen: