Overige politieberichten

Zwolle – Het team verkeer van Politie IJsselland heeft donderdagavond 9 april en in de nacht van 9 op 10 april twee rijbewijzen ingevorderd tijdens een lasercontrole. Op de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan reed donderdagavond een 29-jarige automobilist uit Zwolle 100 km/u terwijl de maximum snelheid 50 km/u is. Later die avond reed een 26-jarige man uit Amsterdam op zijn bromfiets 38 km/u te hard op de Marsweg. Daarnaast reed hij door rood licht. Tijdens het controleren van zijn papieren bleek dat hij ook nog een opstaande boete had van € 1300,- De man is aangehouden. Er is van beide zaken proces-verbaal opgemaakt.

– Agenten hebben donderdagavond 9 april op de Wethouder Alferinkweg het rijbewijs ingevorderd van een 38-jarige man uit Zwolle omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Hij blies 745 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Burgemeester de Vos van Steenwijklaan, dat is een weggetje waar ze veel mensen kunnen pakken! Zelf trek ik altijd wel even stevig op net na de verkeerslichten, maar dan laat ik toch weer zakken tot ruim onder de 70. Dan word je door een laserende agent echt niet van de weg geplukt.

  Overigens mogen ze de verkeerslichten van Burgemeester de Vos van Steenwijklaan richting Marslanden (bij het spoor) ook wel eens afstellen! Je staat daar regelmatig te wachten voor rood terwijl je met gemak zou kunnen doorrijden! (Je wil bijvoorbeeld rechtsaf en het dubbele fietspad links van je heeft groen; niemand die elkaar dan in de weg zit!) Nu werkt het wangedrag in de hand…zo zag ik gisterenochtend iemand in een Citroên C5 knalhard door rood rijden! Het is niet eens groen geweest toen hij er aan kwam rijden. Ik moest zelf nog stoppen voor rood en kreeg pas na een halve minuut groen. Misselijk mannetje…


  ⚠️ Meld

 2. Zo zag ik gisterenochtend iemand in een Citroên C5 knalhard door rood rijden!

  Dit zou ik dan ook doen. Als verkeerslichten niet praktisch staan afgesteld, dan vertrouw ik op mijn eigen inzicht….


  ⚠️ Meld

 3. en nu verder……..
  En wanneer gaan wij nu eens structureel dat bromfiets en motorgeweld aanpakken? Dat wordt toch echt hoognodig tijd.
  Wij wachten het maar weer af.


  ⚠️ Meld

 4. @ schrijf een plan en lever het bij de juiste instantie in 😛 ( oei dat gaat moeilijk worden, die juiste instantie te vinden ze houden van verwijzen aangezien hun werk en budget altijd het niet toe laat)  ⚠️ Meld

 5. Wat is het grote probleem aan het bromfiets en motorgeweld dan?

  Persoonlijk heb ik niets met bromfietsen (en de scooter variant nog minder), maar ik mag graag motor rijden. Wat is daar mis mee?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.