College in de bonusaanbieding

Zwolle – Op maandag 21 april 2009 wordt de Week van de Verbinding officieel geopend met een speciale bonusactie in Zwolle-Zuid. Ontmoet het college van B&W bij Albert Heijn, verzamel collegekaartjes, knoop een praatje aan en maak kans op een boodschappenpakket t.w.v.100 euro! Of loop met het college mee tijdens een rondleiding door het nieuwe winkelcentrum van Zwolle-Zuid.

De Week van de Verbinding begint gelijk goed. Tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen kom je maandagochtend in winkelcentrum Zwolle-Zuid het college van B&W tegen. In de Albert Heijn steken ze de handen uit de mouwen en helpen je onder meer je boodschappen in te pakken. Een mooie gelegenheid om eens een informeel gesprek met ze aan te gaan.

Verzamel de collegeplaatjes
En er is deze ochtend een bijzonder actie. Je kunt collegeplaatjes verzamelen (collector items, zorg dat je er bij bent!). Als je de serie compleet hebt maak je kans op een booschappenpakket van maar liefst 100 euro. Het college is in de Albert Heijn te vinden van 11.00 tot 12 uur. En als je meedoet aan de actie maak je met alle collegeleden persoonlijk kennis.

Rondleiding door het winkelcentrum, loop je ook mee?

Aansluitend vindt een informatieve rondleiding plaats door het nieuwe winkelcentrum in samenwerking met de winkeliersvereniging. Ook het bouwbedrijf en de projectontwikkelaar zijn hierbij aanwezig en geven tekst en uitleg over het nieuwe winkelcentrum.

De rondleiding start om 12.45 uur vanaf Albert Heijn. Je bent van harte uitgenodigd mee te wandelen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt je gewoon aansluiten.

Kijk voor meer informatie op www.weekvandeverbinding.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.