Van Eigen Bodem verlaat Park Wezenlanden

Zwollle – Het Zwolse muziekfestival Van Eigen Bodem gaat op 4 juli 2009 vier eigen producties neerzetten. Dat zal niet gebeuren op Park Wezenlanden. Met de gemeente Zwolle wordt momenteel nog onderhandeld over een andere Zwolse locatie.

De “Van Eigen Bodem Band” gaat dit jaar engelstalige Nederlandse muzikanten uitdagen hun eigen genre dit keer in het Nederlands te brengen. Project Jong Belegen gaat een artiest van vroeger en een artiest van nu samen laten spelen en het Hip Hop podium word uitgebreid met maar liefst acht acts. De Richards kondigen op hun website aan dat ze in ieder geval één van de bands zijn op het gratis toegankelijke nederpopfestival in Zwolle. De beide Richards, die een muzikaal verleden hebben bij Jovink en Mannenkoor Karrespoor en rockmuziek brengen in dialect, worden aangevuld met Mark Maas en de Zwolse zanger Robert Busscher. De namen van de overige acts die dit jaar optreden worden binnenkort bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Het rode torenplein was natuurlijk eerst te klein. Nu dat verbouwd is, is het een prima locatie voor dit evenement. Het Wezenlandenpark is gewoon te groot voor Van Eigen Bodem.  ⚠️ Meld

 2. Denk dat ze dat nieuwe Rode Torenplein van de week met veel comedy zullen aankondigen. Als locatie voor “Van eigen Bodem”. Hun goed recht ook trouwens.


  ⚠️ Meld

 3. jammer, ik vond het vorig jaar erg leuk in het park, wellicht wat groot maar dat is ook maar net hoe je het podium neerzet. Daarvoor was het ook altijd in de stad, dus wie weet zullen we daar weer naar terug moeten gaan.
  We zullen zien  ⚠️ Meld

 4. hey jammer nu kan ik niet meer in alle rust thuis genieten van de muziek

  Inderdaad, doordat de ruimte straks kleiner is staan we weer ‘lekker gezellig’ op elkaar gepropt met alle bijkomende frustraties van mensen die zich aan elkaar gaan irriteren.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.