Pretpakket voor Landstede studenten

Biddinghuizen/Zwolle – Afgelopen vrijdag opende Walibi World haar deuren voor het nieuwe seizoen. Het mooie weer in het paasweekend kwam hierbij van pas. Tientallen Landstede studenten van Recreatie stonden in de startblokken om de opening van het park voor het nieuwe seizoen voor te bereiden. Ook maken zij langzaam weer een begin met het grootste evenement van het (na)jaar bij Walibi World; Halloween.

Binnenkort vinden de eerste audities plaats voor Halloween, waar vooral ook studenten van Vormgeving & Entertainment een grote rol kunnen spelen. De samenwerking met de pretparken Walibi World, Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn biedt de Landstedestudenten uitdagende plaatsen voor beroepspraktijkvorming. Zo gaan verschillende studenten van Horeca mogelijk ook een bijdrage leveren aan Walibi World. Ze gaan de smaakpapillen van de feestgangers en bezoekers van het park verleiden.

Bij Landstede kunnen studenten van de opleidingen Recreatie, Toerisme, Horeca en Facilitaire Dienstverlening leren bij professionele, uitdagende organisaties als Walibi World, het Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn. De studenten doen praktijkervaring op, op het gebied van entertainment, receptie en horeca.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Landstede en Walibi en over de opleidingen van Landstede kijk op www.landstede.nl , bel het gratis 0800 0245666 of kom vandaag (!) van 18.30-20.30 uur naar Landstede Open in Harderwijk, Raalte en Zwolle.

Artikel delen: