Duurzaam mode- en leefstijlfeest Frisgroen!

Zwolle – Start het voorjaar fris en fruitig op het mode- en leefstijlfeest Frisgroen! in poppodium Hedon. Laat je verleiden tot een duurzame levensstijl, want groen kan! en is ook nog eens hip…

Frisgroen! heeft een sprankelend avondprogramma met lekkere hapjes, drankjes en muziek van de band Combo di Conjo, DJ Dawgster en Ome Funk! En een levendig live-circuit: een kleine greep uit de line-up: Geniet van een ‘groene’ catwalk; waar modellen duurzame, milieuvriendelijke creaties showen in samenwerking met de creatieve ontwerpers van SOUP. De ladyspeaker meld je de ‘ins & outs’ van iedere outfit… Tussendoor kan je je laten inspireren door korte speeches van groene toppers die het verschil nù al maken… Zoals Cindy Pielstroom, met haar project Globalicious of de Guerilla Gardeners die ’s nachts in stoere outfits de straten opvrolijken.

Ben je nog nooit in het Red Light District geweest, niet getreurd, ons Green Light District is een veel beter alternatief…  Sensuele paaldanseressen in eco-outfitjes van Danceclub Dance Styles laten zien waarom! En, ontmoet Groenkapje; zij geeft je tips om te ecoshoppen… Of trek een van de restylers aan hun mouw; zij helpen jou je afdankertje te ‘customizen’ tot een leuk truitje dat weer even meekan.

Kortom, ‘groene’ input genoeg…. Laat jij je verleiden en zien we je de 16e?

Duurzaamheid is hip, zelfs tijdens de economische crisis… En terecht! Het is belangrijk dat onze samenleving een duurzame weg inslaat; we willen immers graag van de natuur blijven genieten en hebben nou eenmaal geen vier aardbollen tot onze beschikking. Maar heeft het duurzaamheidvirus de Zwollenaren ook te pakken?

FRISGROEN! is een initiatief van MAPSZ en de Groene Karavaan. Doel van de groene ambassadeurs is de discussie over duurzaamheid ook in Zwolle op de kaart te zetten en haar inwoners te inspireren om ‘groen’ te doen.

Voor meer informatie zie www.frisgroen.nu

Plaats: poppodium Hedon in Zwolle

Datum: 16 mei 2009 vanaf 20.00

Entree: 10 euro

Kaartverkoop: www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: