Preview Eurosonic festival in Hedon

Het befaamde Eurosonic festival is alweer glashard uitverkocht. Gelet op de woekerprijzen die inmiddels op het internet gevraagd worden grepen velen net naast het felbegeerde kaartje. Niet getreurd want donderdag 11 januari organiseert Hedon een Eurosonic preview met acts die vrijdag in Groningen zeker hoge ogen zullen gooien. De line-up van vanavond bestaat uit het Utrechtse Taxi To The Ocean, de Griekse band Film en het Kampense Oceana Company.

Vrijdag staan ze in Groningen op Eurosonic maar deze avond geven ze een preview show in Zwolle. Taxi to the Ocean is wellicht de leukste indieband uit Nederland. De band maakt afgeronde liedjes en ‘OOR’ bestempelde ze al eens als “voorlopig één van de beste rockbands van dit milenium”. Film komt uit Athene en maakt alternatieve pop/rock met een dame op zang en een experimenteel geluid. Het Kampense Oceana Company zal deze zeer interessante avond komen aftrappen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is €5,00 (excl. €1,- servicekosten) en de deuren gaan 11 januari open om <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags” prefix=”st1″></X?XML:NAMESPACE>20:30 uur. Aanvang: 21:00 uur.

Artikel delen: