Martin Reynders vrijgesteld van werk

Zwolle-  Hedenmorgen heeft spitsentrainer Martin Reynders een gesprek gehad met bestuur en directie van FC Zwolle. In dit gesprek is hem verteld dat hij per heden is vrijgesteld van werk. Dit betekent dat hij tot en met einde contract (30 juni 2009) geen werkzaamheden meer hoeft te verrichten voor de club.

FC Zwolle heeft besloten om de redenen van het vrijstellen van werk van Martin Reynders intern te houden en hiermee niet de publiciteit in te gaan.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Goh, dat maakt me toch nieuwsgierig… Dit is het werk van het nieuwe/tijdelijke bestuur? Het is toch een echte clubman, dus dat maakt het er des te vreemder op.


  ⚠️ Meld

 2. Waarom heeft die arbitrage-comedy eigenlijk zoveel tijd nodig voor een uitspraak.
  Begreep wel dat de jeugdtrainers zouden opstappen als Jan terug zou komen. Dat ie terug zou komen hadden mensen toch niet écht verwacht. Wanneer moeten Jaap, Bert en hun maat eigenlijk klaar zijn met hun “waarheidsvinding”?


  ⚠️ Meld

 3. Trouwens, wel een gemis. Heb je een goede (spitsen toch?)trainert in huis. Mag ie 3 maand salaris ontvangen zonder er wat voor te hoeven doen. Terwijl hij graag zou willen :'(

  Zakie zeg!


  ⚠️ Meld

 4. En de soap continues.
  Hoop dat alles snel weer rustig wordt, want dit veroorzaakt alleen maar meer gedonder.

  Arbitragecommissie kom op!


  ⚠️ Meld

 5. Is dit de dank voor alle moeite die een oudspeler in de club heeft gestoken? Absoluut niet normaal. Ze ga je niet met mensen om.

  Als er dan een schuldige aangewezen moet worden, dan is het Dhr Schunselaar. Schandalig dat een sponsor (schunselaar) dronkend ruzie loopt te zoeken bij de club.


  ⚠️ Meld

 6. ach mensen, zoveel bijzonders deed die spitsentrainer toch niet ? Kleizen en consorten kregen geen deuk in een pakkie boter. Zelf was het een modale voetballer, hoe moet zo,n jongen dan andere spitsen wat leren ? zijn clubs waren fc zwolle en 1 of andere finse club die niemand kent. Haal een goeie spits dan heb je hem en zijn salaris ook niet nodig.


  ⚠️ Meld

 7. Joop, een jongen met zoveel jaar ervaring in het betaalde voetbal. Een jongen die in verschillende landen is geweest, veel culturen en gewoonten heeft opgesnoven. Denk je dat die de spitsen van een Jupiler League niet wat kan bijbrengen? Denk je soms dat spelers van hoofdklassers al, zo arrogant zijn dat ze bijna onhandelbaar zijn? Wil niet zeggen dat dat door de door jouw genoemde Kleizen opgaat. Maar dat veel voetballers (vanaf de hoofdklasse soms al) denken dat ze zonder wat voor hulp dan ook al de hemelladder kunnen besteigen…is voor mij duidelijk. Veelal enkel meelopers en slijmballen om zich heen, voelen ze zich nog meer dé man.

  In de spiegel kijken, kan het ook aan mijzelf liggen? Uitgesloten, het ligt altijd aan een ander. Kijk eens naar die comedy bij NEC. Kijk eens naar het slappe ingrijpen van Been.
  De FC heeft volgens mij ook een harde hand nodig. Elke zichzelfrespecterende profclub moet er echt wel IEMAND boven hebben staan. Je werkt vaak met grotere selecties als vroeger en de spelers zijn stukken bijdehanter, ego-centrischer, zichzelfoverschattender en minder gedisciplineerd geworden. Dat zal toch echt moeten als je als team wilt presteren.  ⚠️ Meld

 8. @Joop

  Martin Reynders speelde 11 seizoenen voor PEC/FC Zwolle:
  1989/90 3-0
  1990/91 21-3
  1991/92 30-7
  1992/93 31-11
  1993/94 29-4
  1994/95 18-2
  1995/96 13-1
  1996/97 27-3
  1997/98 13-0
  2006/07 2-0
  2008/09 3-0
  Totaal: 190 ?? 30

  Daarnaast kwam hij uit voor FC Den Bosch, BV Veendam, FC Jokerit (Finland), FC Haka (Finland) en Nashville Metros (USA).

  De laatste 3 jaar was Martin Reynders actief als spitsen- c.q. techniektrainer bij FC Zwolle. De Portugese spits Tozé maakte vorig seizoen 15 doelpunten en verkaste naar Deportivo Aláves (Spanje).

  Hij verdiende bruto 780 euro per maand. Ik ben benieuwd welke spits voor dat bedrag gehaald wordt door de nieuwe despoten bij FC Zwolle.


  ⚠️ Meld

 9. Vrees ook dat (voetbal)besturen vaak bang zijn voor mensen met een mening…

  Heb geen idee hoor, het is slechts een vrees. Die op waarheid is gebasseerd in het werkzame leven.


  ⚠️ Meld

 10. Wat ik weet is wat ik neergezet heb Opletter. Verder weet ik nog dat hij bij WVF rondloopt oa omdat zijn zoontje erg goed is.
  Zijn er nog meer feiten? Is er misschien ook een mogelijkheid van een beginnend goed argument waarom de FC in haar/zijn ongelooflijke wijsheid besloot Martin op een zijspoor te zetten?

  Aan zijn salaris zal het niet gelegen hebben zo te zien.
  Zal de club voor waarheidsvinding er achter komen? Zal Piet het weten?

  Allemaal vragen.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.