ADHD Ondersteuningsgroep

Zwolle –  Iemand met ADHD heeft vaak last van concentratieproblemen, is hyperactief of erg onrustig en handelt soms zonder nadenken. Dat gaat meestal niet ongemerkt aan je voorbij.  Speciaal voor partners van mensen met ADHD en ouders van volwassen kinderen met ADHD start er de ADHD-ondersteuningsgroep. Deze groep is bedoeld als steuntje in de rug. 

Als een partner of volwassen kind ADHD heeft kan dit veel invloed hebben op de relatie. Goede informatie blijkt van groot belang. Dit zorgt ervoor dat u beter met de problematiek om kunt gaan. Tijdens de cursus, die  bedoeld is voor partners van mensen met ADHD en ouders van volwassen kinderen met ADHD, ligt de nadruk op de omgang met ADHD-problematiek en hoe u als partner of ouder het beste voor uzelf kunt zorgen.

Deelnemen

De kennismakingsgesprekken voor de ondersteuningsgroep vinden plaats in week 17, zodat de ondersteuningsgroep op 28 april van start kan gaan. De ondersteuningsgroep bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 19.00-21.00 uur. Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het cursuscentrum van Dimence, telefoon (038) 426 9 522 of via preventie.westoverijssel@dimence.nl

 

Artikel delen: