FC Zwolle bezoekt kinderafdeling Isala Klinieken

Zwolle – Voetballers van FC Zwolle hebben kinderen op de kinderafdeling van de Isala Klinieken een onvergetelijke dag bezorgd. Alle kids werden verrast met een bezoek, konden een handtekening bemachtigen en mochten alle vragen stellen die ze konden bedenken.   

Diederik Boer, Dennis van der Wal, Bram van Polen, Erik Bakker, Javier Guarino, Hugo Bargas, Claus Boekweg, Erwin Vloedgraven en Zwolfje bezochten alle kinderen één voor één. Om een aandenken te hebben aan deze leuke middag, konden de kids met de spelers op de foto. Nadat alle kamers waren bezocht, was het tijd voor een echte persconferentie. Kinderen die de afgelopen twee maanden in het ziekenhuis hebben gelegen, waren uitgenodigd en hadden persvragen voorbereid. Peter Vader leidde de persconferentie en allerlei verschillende vragen passeerden de revue. De kinderen wilden graag weten wat de verdiensten zijn van de spelers, of ze getrouwd zijn of verkering hebben, hou oud ze zijn en ze wilden weten waarom voetballers zo raar juichen als er een doelpunt is gemaakt. Nadat alle vragen waren beantwoord, was er een handtekeningensessie.

Het was een bijzondere dag voor de kinderafdeling, vertelde een pedagogisch medewerkster na afloop. Een meisje van zestien was de hele dag chagrijnig en had nergens zin in. Door de aanwezigheid van de voetballers was ze helemaal opgefleurd, Bram van Polen vond ze de leukste. Haar dag kon in ieder geval niet meer kapot!!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. is dit soms een goedmakertje na alle bestuursperikelen en wanbeleid bij de FC? even de de publiciteit zoeken met een liefdadigheids actie en iedereen weer blij


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.