Selectie vv Berkum blijft grotendeels in tact

Zwolle – De selectie van voetbalvereniging Berkum voor het komende seizoen krijgt steeds meer vorm. Naast toezeggingen van verlengd verblijf van huidige spelers zijn er ook nieuwe namen bekend.

De huidige selectie blijft grotendeels in tact door toezeggingen van Bas Bouwhuis, Bram Roelofs, Martin de Roo en Hiro Gnanapragassan. Ook dit viertal heeft de clubleiding te kennen gegeven ook volgend seizoen bij Berkum te spelen. In een eerder stadium is dat ook bekend gemaakt van onder meer de broers Chris en Marc van der Meulen, Jurian Meijntjes, Leonard de Jong, Mathijs Bouwhuis, Dennis Jurgens, Randy van der Weide, Bouwe Zonnenberg, Edmund Mijnheer en Jean Paul Ndizeye.

Nieuw

Van stadsgenoot WVF komt komend seizoen de 25 jarige linkerspits/middenvelder Richard Bouwmeester over. De vacature voor selectiekeeper vult Erwin Duits in. Deze 20 jarige doelman komt over van tweedeklasser AVW uit Westervoort. Verder zijn nieuw te begroeten Jeffrey Pohowainjaan (Be Quick ’28, Zwolle) en Pascal Diender (WHC, Wezep).

Verlaten

Tegenover de komst naar en het langer verblijven bij Berkum staat het vertrek van enkele spelers. Maico Alberink, Klaas Henk de Jager en Jan Jaap Lucas verlaten de club na afloop van dit seizoen. Om respectievelijk sportieve en maatschappelijke redenen hebben zij te kennen gegeven niet langer bij Berkum te spelen. Doelman Ruben Pierik en verdediger Marco van Zuthem blijven aan de club verbonden maar vervolgen op een lager niveau hun spelerscarrière bij Berkum.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.