Voorverkoop abonnement Openluchtbad Zwolle

Zwolle – Binnenkort start bij het Openluchtbad weer de voorverkoop voor het zomerseizoen 2009. Iedereen die graag in het bad wil zwemmen, kan zich melden aan de Ceintuurbaan tegenover het FC Zwolle stadion. Dat geldt voor de leden, maar zeker ook voor degene die altijd al graag had willen zwemmen, maar nog geen gelegenheid heeft gehad om lid te worden.

Het voordeel van lid worden tijdens de voorverkoop is dat het abonnement aanzienlijk goedkoper is dan na deze dagen en men heeft een zomer lang waterplezier. Lid worden van het Openluchtbad betekent tevens dat men een steentje moet bijdragen aan de organisatie van het bad in de vorm van vrijwilligerswerk. Iedereen vanaf 16 jaar, of bij jongere kinderen de ouder/verzorger, doet maximaal 6 uur per seizoen klusjes in het bad zoals toezicht houden, schoonmaken of kassawerk, verdeeld over 2 of 3 keer. Het vrijwilligerswerk wordt direct tijdens de voorverkoop ingepland.

Wie lid wil worden of zijn of haar nieuwe abonnement op wil halen, moet een pasfoto voor op het abonnement meenemen, maar ook een agenda om het vrijwilligerswerk mee af te spreken en heel belangrijk, de PINpas om te betalen, want vanaf dit seizoen kan er alleen nog maar met de PIN betaald worden.

Kijk op www.openluchtbad-zwolle voor meer informatie.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. waardeloos systeem. Laat me gewoon wat meer betalen en skip dat vrijwilligerswerk. Voor mij de reden om niet naar dit bad te gaan. En das best jammer.


  ⚠️ Meld

 2. openluchtbad
  waarom mogen er geen inwoners van zwolle gebruik maken zonder dat men lid is van de vereniging openluchtbad van het openluchtbad.
  De gemeente en de provincie stoppen er nu toch ook geld in.
  dus ook de niet leden moeten gebruik kunnen maken van het openluchtbad vindt ik.
  je kunt wel zwemmen in het openluchtbad als je dan maar verteld dat je op de camping staat,dan laat men je /-5,00 euro batalen en dan kun je gewoon gebruik maken van het bad.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.