Check Ali B, Yes-R, Darryl en Sjaak

Zwolle – Ali B, Yes-R, Darryl en Sjaak zijn individueel van elkaar al mateloos populair. Dat belooft wat voor zaterdag 25 april wanneer de heren gezamenlijk als één collectief op het podium van Hedon stappen. Dit gebeurt tijdens de eerste editie van het spiksplinternieuwe concept ‘Check This’ van het Zwolse poppodium. Alsof dat nog niet genoeg was spelen Cartes & Kleine Jay in het voorprogramma, evenals lokaal talent Siroc.

Zoek op YouTube op Ali B en je ziet meteen dat hij graag samenwerkt. Klik Shit is Gruwelijk en laat je verbazen door het aantal keren dat dit clipje bekeken is. (Op het moment van schrijven ruim 2,5 miljoen keer). In deze track zie je Ali B, Yes-R, Sjaak en Darryl samen aan het werk en laat dit nou ook de combinatie zijn die 25 april in Hedon een vette show komen geven. Uitleggen wie de heren zijn hoeft natuurlijk niet echt meer. Ali B is terug van nooit weggeweest. Hij scoorde vele hits waarvan Baas en Groupie Love het meest recent zijn, rapte 202 Barz, presenteerde: ‘De flat van Ali B’ op TV en laat ook in 2009 heel veel van zich horen! De populaire rapper Yes-R oogstte in 2008 succes met Uit Elkaar en Vecht Mee (voor Fight Cancer). Met zijn hardcore raps, teksten vol humor en een onnavolgbaar accent is Sjaak de hiphopsensatie van dit moment. Zijn mixtape Sjaakmat en zijn singles Baas en Stuk zijn erg populair. En tot slot, Eeyeeyo, wie kent de grote hit van Darryl niet?!. Ondertussen werkt Darryl hard aan zijn album dat binnenkort verschijnt. Met Cartes & Kleine Jay en Siroc in het voorprogramma drukt Hedon gerust het Check This stempel op de avond.

Check This is het nieuwe Hedon concept waarbij jongeren vanaf 14 jaar de kans krijgen om voor weinig geld grote, op de doelgroep aansprekende, namen uit muziekland te komen bekijken. Dankzij dit initiatief kunnen ze tevens kennismaken van de activiteiten van poppodium Hedon. Check This wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle.

 

ALI B + YES-R + DARRYL + SJAAK

support: CARTES & KLEINE JAY + SIROC

 

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 25 april

Open                          : 20:30 uur

Aanvang                    : 19:30

Entree                                    : € 5,00 (excl. € 1,00 servicekosten)

Minimum leeftijd       : 14 jaar, legitimatie verplicht.

 

Kaarten verkrijgbaar via Plato en VVV in Zwolle, www.hedon-zwolle.nl en indien niet uitverkocht aan de deur van Hedon op de avond zelf.

 

Volgende edities van Check This:

22 mei: De Jeugd Van Tegenwoordig / support: Winne / Turboglad

6 november: Stereo

27 november: Nikki

Artikel delen: