Meester Frank Visser zoekt problemen in Zwolle

Zwolle – Hangjongeren? Erfeniskwestie? Burenruzie? Arbeidsconflict? Verpeste vakantie? Recht in de Regio is een gloednieuw NCRV-programma van mr. Frank Visser, bekend van De Rijdende Rechter. Samen met een team juristen van het Juridisch Loket gaat meester Visser het land in om op verschillende locaties juridisch advies te geven. Zaterdag 18 april is hij van 11 tot 14 uur te vinden in ‘Bilderberg Grand Hotel Wientjes’ te Zwolle (Stationsweg 7).

Iedereen die met juridische problemen zit, kan bij meester Visser en zijn team terecht voor voorlichting en rechtshulp! Heeft u een probleem met uw gemeente of de overheid? Is er ruzie binnen de familie over een erfenis? Voelt u zich bekocht? Heeft u last van hangjongeren in uw straat? Deze en vele andere problemen kunnen tijdens het spreekuur worden behandeld. Kom niet alleen met verhalen, maar ook met bewijzen als foto’s, filmpjes, kapotte producten; neem ze mee.

Contact/aanmelding

Deelnemers kunnen de redactie van Recht in de Regio nu alvast laten weten dat ze langskomen en met welk probleem ze kampen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via email, maar mogen op de dag zelf ook gewoon naar de locatie komen met de spullen en/of klachten.

Mail naar rechtinderegio@palmplus.com of schrijf naar:

Palm Plus
t.a.v. Recht in de Regio
Postbus 283
1217 GP Hilversum

Artikel delen:
Reacties 20
 1. ACTIE
  Nou Zwollenezen Grijp je Kans!
  Er is hier nogal wat mis, ivm met A-sociaal Gedrag en Beleid dus…
  Kllaag het aan, en neem Geen reserve in acht,
  In het Belang van Iedereen zou ik zeggen:
  Normen en Waarden Herstel!
  Succes!


  ⚠️ Meld

 2. Je studeerd vast geen rechten @Gehe, want dan zou je toch tot een oordeel moeten komen en dat kan best aardige TV opleveren.


  ⚠️ Meld

 3. geschreven door Blauwtje, op 16 april 2009 om 00:34

  Je studeerd vast geen rechten @Gehe, want dan zou je toch tot een oordeel moeten komen en dat kan best aardige TV opleveren.

  En jij studeert vast geen Nederlands! 😉


  ⚠️ Meld

 4. ACTIE
  geschreven door Willie Wortel, op 15 april 2009 om 23:20

  Nou Zwollenezen Grijp je Kans!
  Er is hier nogal wat mis, ivm met A-sociaal Gedrag en Beleid dus…
  Kllaag het aan, en neem Geen reserve in acht,
  In het Belang van Iedereen zou ik zeggen:
  Normen en Waarden Herstel!
  Succes!

  Je moet echt je toetsenbord een keer schoonmaken of laten nakijken. Je shift toets blijft te pas en te onpas vast zitten 😀

  On topic: ik hoop inderdaad dat velen die hier hun gal spuwen de weg naar meester Visser weten te vinden! Ik vrees echter wel, dat het voor sommigen ook een teleurstelling zal zijn! (In die zin, dat meester Visser ze niet in het gelijk stelt en aangeeft dat ze niet zo moeten zeuren.)


  ⚠️ Meld

 5. Een soort tussen kunst en kitsch maar dan in de rechten.

  Je krijgt gewoon goede adviezen waar je mee aan de slag kunt. Ga kijken want het is heel leerzaam alleen al te weten waar je terecht moet. Ik heb gisteren gekeken, je hebt er echt wat aan.


  ⚠️ Meld

 6. gezellig,

  liever dat dan meer problemen voor die mensen.
  Dat jij jezelf kunt ‘redden’ prima, maar misgun het anderen niet. Trouwens ik heb gisteren geen gemekker gezien of gehoord, men legt de wet uit.Maar dat heb jij wel begrepen toch?


  ⚠️ Meld

 7. we hebben frank visser niet nodig in zwolle. wij hebben willem lucht die als een acrobaat jongleert met allerhande problemen die op zijn pad komen


  ⚠️ Meld

 8. Blauwtje,

  Dus stel: ik studeer rechten en zie een programma op tv waarin allerlei reallife eerstejaars oefencasussen voorbij komen, dan ben ik verplicht te oordelen: ‘Best aardige TV’.?


  ⚠️ Meld

 9. Misschien wat flauw van me blauwtje, maar ik heb doorgaans een afkeer van dergelijke programma’s. Het is vaak mensen tegen elkaar uitspelen middels handige weetjes van de wet. In NL is men al telkens zo boos op elkaar, programma’s als dat versterken het alleen maar. De reactie van Willie Wortel is daar een goed voorbeeld van.
  Maar misschien heb ik het mis en probeert men in dat programma juist een bemiddelende rol te spelen. Dat is dus ook waarop ik hoop…. 😉


  ⚠️ Meld

 10. ghehe

  ”Het is vaak mensen tegen elkaar uitspelen middels…

  en wat dan nog waar ga jij naar toe als je constant van het kastje naar de muur word gestuurd? Niemand je uitlegt wat je rechten zijn, ja je plichten dat roepen ze wel maar … nou ja jij bent misschien een geluksvogel.
  Ik zelf ken zaken die zonder hulp van derden niet
  tot een rechtvaardig einde waren gekomen.


  ⚠️ Meld

 11. Opletter,
  Mocht men niet uit een juridische kwestie komen en binnen hun eigen netwerk geen soelaas vinden, dan kan men terecht bij het juridisch loket: gesubsidieerde rechtshulp. Nu kan het me voorstellen dat een juridische kwestie met een bedrijf ervoor zorgt dat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt, maar een geschil met de buurman, hangjongeren of een familieprobleem, volgens mij is dit prima op te lossen met de reguliere rechtshulp….wat heeft TV-kijkend NL te maken met bijvoorbeeld de erfenisverdeling?


  ⚠️ Meld

 12. Voorzien in een behoeft kan ook aansluiten op de gangbare luiheid zijn, beton.
  Aan voorgesneden groente is ook behoefte, maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is om de groente zelf te snijden;)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.