FC Zwolle supporters steunen loterij Fortuna Sittard

Zwolle – In de aanloop naar de wedstrijd FC Zwolle – Fortuna Sittard heeft de supporterssite fczwolle.org supporters opgeroepen om een donatie te doen voor de Trots op Fortuna Loterij. (de TOF Loterij) Deze loterij is in het leven geroepen door John van Bommel (vader van Mark van Bommel), en is één van de initiatieven van de samenwerkende supportersgroepen van Fortuna Sittard, waaronder trotsopfortuna.nl. Dit alles om de club te behouden in het betaalde voetbal.

De supporters van FC Zwolle hebben via de supporterssite een wedstrijdshirt  bij elkaar gedoneerd. De selectie van FC Zwolle heeft het shirt gesigneerd. Dit wedstrijdshirt zal als prijs worden verloot in deze TOF Loterij. Aanstaande vrijdag zal dit shirt voorafgaande de wedstrijd FC Zwolle – Fortuna Sittard worden overhandigd aan trainer Roger Reijners. De supporterssite hoopt hiermee dat ook supportersgroeperingen van overige clubs in het betaalde voetbal  een bijdrage willen leveren aan het behoud van Fortuna Sittard.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. @henk

  de club had het verzoek binnen gekregen om een shirt te doneren. Helaas is hier niet op gereageerd. De site http://www.fczwolle.org heeft het zlf maar geregeld onder de supporters.
  De heren op kantoor hadden het te druk met andere zaken.


  ⚠️ Meld

 2. Dick, ik vind dat je te snel je conclusie trekt. Wie zegt dat FcZ zijn hand gaat ophouden? Zoals jij het allemaal brengt hebben ze dat al gedaan.


  ⚠️ Meld

 3. “Jij hoeft straks niet mee te betalen als de gemeentelijke lasten om deze reden verhoogd zouden moeten worden”

  @Dick: Wat bedoel je met “om deze reden”?

  In het stukje lees ik niks meer dan dat een aantal supporters gezamenlijk een shirt aanbieden ten gunste van een Fortuna Sittard-loterij.

  Ik zie geen enkel verband met gemeentelijke lasten die hieruit voortvloeiend eventueel verhoogd zouden moeten worden?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.