Betaalbaar eten in vernieuwd eetcafé Eureka

Zwolle – De afgelopen weken werd er in het eetcafé van Eureka hard gewerkt aan het schoonmaken en verfraaien van het eetcafé. Op woensdag 22 april gaat het eetcafé weer open. Een goede reden om extra feestelijk te koken.

De voorzetramen werden weggehaald en schoongemaakt, de kozijnen werden geschilderd en de ruimte werd ‘opgepimpt’ met enkele aanpassingen. Tafels en de bar werden  geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Een aantal tafels is zelfs doormidden gezaagd voor een nieuwe, intieme blik op het Assendorperplein. Dus wil je gezellig aan het raam zitten, wees er dan snel bij op woensdag 22 april. Vanaf 18.30 uur kan je aanschuiven voor een smakelijke en betaalbare hap. Deze avond zal er Italiaans gekookt worden. Zoals gebruikelijk zal er op woensdag vegetarisch gekookt worden. Wil je komen, dan wel even van te voren bellen op nummer: 422 29 03. Tot 17.00 uur kan je, je nog opgeven. ‘De hond  in de pot?’ Dat is niet nodig als je op tijd belt. Bijzonder is dat de vereniging voor één keer ook niet leden van harte uitnodigt te komen eten!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wanneer is het volgende “feest in de tent” eigenlijk? En het daaropvolgende met Plantje en zijn band? Kunnen we mooie de ijskouwe beugels uit het vernieuwde Eureka halen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.