5 mei Afterparty @ The Living Room

Zwolle – Het bevrijdingsfestival op 5 mei is altijd één groot feest maar een echte afterparty ontbrak nog. Daar komt nu verandering in want in The Living Room gaat het feest nog even flink door met de eerste 5 mei afterparty.

Iedereen die op Lowlands is geweest weet dat na de live muziek het grote nachtelijke feest begint. Vooral de Balkan Beats Party en de zondagavond in de Lima tent zijn een begrip waar duizenden tot diep in de nacht volledig los gaan. Dat kan dit jaar ook in de Living Room want niemand minder dan de Lowlands Balkan Beats dj’s  Tommi en Gusztav (ook bekend als Kees van Hondt) staan dinsdagnacht in de Living Room! Dat betekent natuurlijk één grote chaos! Vanaf 22.00 uur begint de bekende Zwolse Vinyl Debiel Stephan de warming up. De voorverkoop in de Living Room is begonnen en tickets zijn slechts 7,50 euro.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Echt super, Zwolse Vinyl debiel is echt zo Stephan! Ik heb echt genoten vorige jaren. Wel gek dat het dit jaar voor het eerst is. Maar toch! Het gaat ook om het idee wat je erbij hebt. Het voelt echt bevredigend! Ik kan het Stephan debiel iedereen aanraden! Hij lijkt dan misschien debiel met dat schuim soms uit zijn mond, maar dat is maar schijn! Voor de rest is het altijd knallen met die kerel!


    Maak melding

Reageer